Ports de la Generalitat es farà càrrec de l’aparcament de la platja Gran de Palamós

L’aparcament de la platja Gran de Palamós (Baix Empordà) deixarà de tenir una gestió conjunta a partir de l’1 d’abril. Ports de la Generalitat es farà càrrec de l’espai amb superfície asfaltada -que és de la seva competència- i hi aplicarà un pagament universal, anul·lant la gratuïtat dels residents establerta fins ara. L’Ajuntament, per la seva banda, gestionarà el tram de sauló. En aquest àmbit es garantirà l’estacionament per als residents, que tindran aparcament gratuït tot l’any excepte els mesos de juliol i agost, quan s’haurà d’abonar 20 cèntims d’euro al dia, com a mesura per assegurar la rotació de vehicles. Per als residents també s’aplicarà la gratuïtat durant els primers 30 minuts.

Les persones que acreditin treballar a Palamós, però que no siguin residents, pagaran 1 euro al dia. Per a la resta d’usuaris, la tarifa serà d’1,5 euros l’hora (amb un màxim de 4 hores). Aquest és el mateix sistema que s’aplica, amb zona vermella, a l’aparcament de l’Arbreda, on també es prioritza l’estacionament dels veïns.

Aquest tram té capacitat per a uns 280 vehicles, que aparcaran amb el sistema de cordó, a la banda de mar, metre que el sistema d’estacionament en bateria s’utilitzarà a la banda de terra.

L’Ajuntament de Palamós vol pactar amb Ports que a la zona d’aparcament asfaltat, més proper al barri Vell i la zona comercial, s’hi apliquin també tarifes reduïdes per als palamosins i les palamosines.

L’objectiu és que els veïns i veïnes que utilitzin l’aparcament pavimentat, que gestiona Ports tinguin, durant tot l’any, els primers 30 minuts gratuïts, possibilitant poder fer encàrrecs o compres amb comoditat. També es demana que les primeres dues hores no suposin més d’un euro i que la utilització de l’aparcament asfaltat durant tot el dia no superi els 4 euros.

La zona asfaltada de l’aparcament de la platja Gran té una superfície global d’uns 5.600 metres quadrats, i una capacitat per a uns 240 vehicles. L’entrada i sortida d’aquesta zona d’estacionament es farà exclusivament pel seu accés des de l’avinguda de l’Onze de Setembre. El període de pagament en aquest espai serà d’abril a setembre.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
La 70a edició del Rally Motul Costa Brava torna amb epicentre a Girona i a Fornells

La 70a edició del Rally Motul Costa Brava torna amb epicentre a Girona i a Fornells

La 70a edició del Rally Motul Costa Brava recupera el seu lloc al calendari i

Posterior
Ford Fiesta: Arriba la setena generació

Ford Fiesta: Arriba la setena generació

Aquí teniu la setena generació del nou Ford Fiesta

També et pot interessar
Total
0
Share