1. Home
  2. Actualitat
  3. Potència i eficiència, el nou motor V6 3.0 TDI d’Audi
Potència i eficiència, el nou motor V6 3.0 TDI d’Audi

Potència i eficiència, el nou motor V6 3.0 TDI d’Audi

0
0

Més potent, més eficient i més ecològic que mai, la nova generació del motor V6 3.0 TDI d’Audi compta amb solucions tecnològiques innovadores, com un sistema de descontaminació dels gasos d’escapament que integra el catalitzador i el filtre de partícules en una única unitat.

Motor TDI Audi

 

El nou motor V6 turbodièsel es presenta en dues variants de potència, que rendeixen 218 CV i 272 CV respectivament. El nou motor V6 TDI incorpora nombroses solucions d’alta tecnologia. Els segments i els perns del pistó s’han optimitzat per aconseguir una fricció mínima. El càrter i la culata de nou disseny compten amb circuits de refrigeració independents, i l’innovador sistema de gestió tèrmica s’ha actualitzat per millorar encara més l’eficiència.

 

El turbocompressor i la bomba d’oli de cabal variable també reben millores. I per primera vegada en la història de l’automòbil, s’utilitza un convertidor catalític d’emmagatzematge d’òxids de nitrogen – NOX – combinat amb un filtre de partícules dièsel amb sistema d’injecció SCR en un sol conjunt.

Els gasos d’escapament després de passar per aquest tractament integrat compleixen els més estrictes límits marcats per la legislació d’emissions, inclosa la norma Euro 6.

A part del motor V6 3.0 TDI, Audi ha presentat una altra innovació, una nova transmissió de doble embragatge amb set velocitats per als models amb motors en posició davantera longitudinal i amb tracció total, que destaca per la seva esportivitat i alta eficiència.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *