1. Home
  2. Cotxes
  3. Preestrena de l’Alfa Romeo 4C Spider
Preestrena de l’Alfa Romeo 4C Spider

Preestrena de l’Alfa Romeo 4C Spider

0
0

Debuta al 84è Saló Internacional de Ginebra la preestrena de l’Alfa Romeo 4C Spider, l’evolució descapotable del multi guardonat coupé. Aquesta preestrena és una recerca estilística amb l’objectiu de seleccionar alguns d’aquests continguts per a la producció en sèrie prevista per a començaments del proper any.

Alfa 4C Spider

Dissenyat pel Centre Stile Alfa Romeo, aquesta preestrena confirma l’excel·lència de la marca en aquest sector. Una peculiaritat d’aquesta preestrena és l’exclusiva carrosseria Blanc Brillant Tricap que, per la seva intensitat i iridescència, plasma els volums del vehicle i ressalta les superfícies esculpides i delicadament modelades. La recerca de solucions de disseny inèdites també es plasma en els nous llums davanters de carboni, en les especials llandes d’aliatge fresades a partir d’un bloc únic d’alumini i de diferent diàmetre (18” davant i 19” darrera), i en els pneumàtics específics Pirelli de generoses dimensions.

Pel que fa al motor i transmissió, són els mateixos de l’Alfa Romeo 4C Coupé: propulsor de 4 cilindres i 1750 cc, amb injecció directa de gasolina, doble variador de fase continu, turbocompressor i el revolucionari sistema de control anomenat “scavenging” que elimina el temps de resposta del turbo, i canvi automàtic de doble embragatge en sec Alfa TCT.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *