1. Home
  2. Actualitat
  3. Presentació de CODEX-U, el suport per dur els cadenats més segurs del mercat
Presentació de CODEX-U, el suport per dur els cadenats més segurs del mercat

Presentació de CODEX-U, el suport per dur els cadenats més segurs del mercat

0
0

IMG_4556

En motiu del 5è Congrés Internacional de la Bicicleta que s’ha inaugurat avui a l’Auditori-Palau de Congressos de Girona i la fira Bike World Girona que s’inaugura demà al Palau de Fires de Girona s’ha presentat com a primícia mundial un nou sistema per dur els cadenats en U a la bicicleta, moto o segway.

CODEX-U és un suport patentat idoni per a tots els vehicles susceptibles de ser sostrets, el qual facilita el transport i l’aplicació del mateix en qualsevol moment. El cadenat en forma de U queda perfectament subjectat sense emetre sons molestos i vibracions. Amb Codex-U no cal obrir seients de la moto, ni tampoc maletes, com tampoc ratllar o malmetre la carrosseria del vehicle.

IMG_4563Durant l’acte d’avui, el director comercial de Codex-U, Carmel Gamell, ha fet una presentació del producte al Director General de Transport i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Ricard Font. Demà, al Bike World Girona es farà la presentació oficial del producte en els anomenats “Speak corners.” A banda, tothom que estigui interessat podrà veure el producte a l’estand que la marca té dins la Fira.

Gràcies a la seva simplificació però fiable subjecció, aquest suport de cadenats en forma U pot esdevenir de porta-paquets o cistella per a les bicicletes. És la manera més còmoda i segura de portar el candau U.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *