1. Home
  2. Cotxes
  3. Presentació europea del Mitsubishi Concept AR
Presentació europea del Mitsubishi Concept AR

Presentació europea del Mitsubishi Concept AR

0
0

En el marc de les celebracions del seu quarantè aniversari a Europa, Mitsubishi Motors presentarà al  Saló de l’Automòbil de Brussel·les el Concept AR.

ar_img_11 (2)

 Exhibit per primera vegada el novembre de 2013 al Saló de Tòquio, és un MPV compacte de la propera generació, que combina el caràcter esportiu d’un SUV amb l’amplitud d’un MPV.

 Utilitza un generador d’arrencada accionat per una corretja híbrida de baix pes, que consta d’un motor MIVEC de 1.1 litres, tres cilindres, injecció directa i turbocompressor, acoblat a un circuit de transmissió de parell de baixa tensió, amb una bateria d’ió liti de 48V i un convertidor CC-CC refrigerat per aire.

 A més del seu disseny sòlid i esportiu, i la seva versàtil configuració de seients, el Concept AR incorpora també les avançades tecnologies de seguretat activa de Mitsubishi Motors que utilitzen sistemes d’informació d’última generació. Inclouen in sistema de detecció de perill que activa les funcions de seguretat corresponents, i un sistema de detecció de falladeds / errors, que indica al conductor que porti el vehicle al taller per la seva reparació o manteniment.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *