1. Home
  2. Actualitat
  3. Presentat a Girona el 61è Ral·li Costa Brava
Presentat a Girona el 61è Ral·li Costa Brava

Presentat a Girona el 61è Ral·li Costa Brava

0
0

La 61a edició del Ral·li Costa Brava ha sigut presentada a Girona amb la presència de Ivan Tibau, Secretari General de l’Esport de la Generalitat; Carles Puigdemont i Romà Codina, alcaldes de Girona i Lloret de Mar, respectivament; Ramon Ramos, gerent del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i Àlex Romaní, president de RallyClassics, entitat organitzadora.

Presentació RallyCostaBrava_2

La prova, que puntuarà pels campionats d’Europa, Espanya i Catalunya de vehicles històric, tant en format de velocitat com de regularitat, es disputarà els dies 11 i 12 d’octubre, amb sortida de la primera etapa a Lloret de Mar i arribada a Girona, que serà l’epicentre de la resta del ral·li. En total seran 586,40 quilòmetres, 156,65 dels quals corresponents als trams cronometrats i tancats al trànsit. La primera etapa (divendres, 11) constarà de dues passades al tram de Cladells (19h58 i 22h03) i a la segona (dissabte, 12) es faran tres passades per Osor (1oh18, 14h14 i 18h10) i Collsaplana-Espinelves (10h43, 14h39 i 18h35) i dues per Els Àngels (12h01 i 15h57).

En la presentació, Àlex Romaní ha anunciat que aquesta 61a edició del Costa Brava “serà especialment llarga i dura” i ha destacat “la implicació de les autoritats per tirar endavant un dels ral·lis més estimats arreu de l’Estat”. Ivan Tibau ha afirmat que “és molt important que aquests esdeveniments vagin endavant malgrat la situació econòmica actual” i tant Romà Codina com Carles Puigdemont han valorat positivament “les sinergies” entre Lloret i Girona que permeten mantenir en actiu una marca tan atractiva com Ral·li Costa Brava pels aficionats i alhora fer-ne un reclam pel turisme.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *