Presentat a Locarno el nou prototip ID.XTREME de Volkswagen, el tot terreny 100% elèctric

Màxima emoció i set d’aventures: això és el que ofereix l’ID. XTREME. El prototip dissenyat per l’equip de Andreas Reckewerth del departament de Desenvolupament de Volkswagen, amb la plataforma modular de propulsió elèctrica (MEB), posseeix un enorme potencial tècnic i esgrimeix que no és tant sols un vehicle, sinó que és molt més que un simple mitjà de transport.

El resultat del projecte és un vehicle tot terreny únic que impressiona pel seu aspecte robust i la seva extraordinària potència. Gràcies al sistema d’accionament d’alt rendiment instal·lat en l’eix posterior i les adaptacions de programari en la unitat de control, s’ha augmentat en 65 kW la potència del sistema de propulsió del prototip, que ara compta amb una potència de fins a 285 kW. Això suposa un augment del 30% de la potència en comparació amb l’ID.4 GTX.

L’exterior de l’ID. XTREM de Volkswagen també demostra que el vehicle està preparat per a qualsevol aventura off-road. Per a conferir al vehicle un autèntic aspecte tot terreny, s’ha combinat un millorat xassís de ral·li amb les llandes tot terreny de 18 polzades, una estructura de xoc modificada amb un para-xocs davanter addicional i uns alerons 50 mm més amples, que s’han fabricat mitjançant impressió 3D. El porta-equipatges de sostre amb llums LED addicionals i els baixos d’alumini completament tancats també proporcionen al vehicle totalment elèctric l’equipament idoni per a les excursions fora de les carreteres asfaltades.

Acústicament, l’ID. XTREME també presenta una altra característica especial. El so de conducció del vehicle es va desenvolupar juntament amb el departament de Disseny de Volkswagen específicament per al prototip i s’emet a l’exterior a través d’un generador de so instal·lat en el pas de roda. L’interior del prototip impressiona amb diversos elements destacats, que inclou l’ús d’Alcàntara, seients renovats i elements amb matisos de color taronja. I no cal dir que l’ID. XTREME és sostenible. Per al desenvolupament del prototip, s’ha pres com a base un vehicle de proves de desenvolupament de producció que ja no es necessitava i una bateria 82kWh prèviament usada.

Volkswagen presenta per primera vegada davant el públic l’ID. XTREME en l’ID. Treffen en Locarno. L’esdeveniment organitzat per i per a apassionats de l´electromobilitat se celebra per segona vegada enguany i podria convertir-se en la trobada ecològica i sostenible orientada a l’electromobilitat, seguint l’exemple de la trobada GTI que es va celebrar en Wörthersee, a Àustria. Enguany, els seguidors de l’ID. de tota Europa s’han reunit en la riba del Llac Maggiore del 6 al 10 de setembre per a compartir les seves experiències amb tot el món elèctric. Iniciat i organitzat per l’ID. Drivers Club, l’esdeveniment ID. Treffen compta amb el suport de Volkswagen com a part del seu compromís amb l’estratègia Way to Zero. Juntament amb experts de l’empresa, l’equip de Volkswagen Drivers Club participa en l’esdeveniment per a oferir informació sobre els avanços actuals en l’àmbit de la mobilitat sostenible. A més de l’ID. XTREME, Volkswagen també presenta altres models de la família ID. a Locarno.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Rendiment híbrid, emoció i sofisticació en el nou Honda Civic e:HEV

Rendiment híbrid, emoció i sofisticació en el nou Honda Civic e:HEV

Els enginyers d’Honda, basats en la filosofia de desenvolupament de crear

Posterior
Crònica III Clàssic Sprint Pla de l’Estany

Crònica III Clàssic Sprint Pla de l’Estany

La tercera prova de l’“Off Road Clàssic Cup” es va celebrar el dissabte 10

També et pot interessar
Total
0
Share