1. Home
  2. Actualitat
  3. Presenten un tractor que funciona amb gas metà
Presenten un tractor que funciona amb gas metà

Presenten un tractor que funciona amb gas metà

0
0
El tractor que funciona amb gas metà
El tractor que funciona amb gas metà

Un tractor que funciona amb metà. Aquesta és la novetat desvetllada a la fira Farm Progress Show de Decatur, Illinois. Es tracta d’un concepte sostenible per al futur de l’agricultura.

La presentació es va realitzar davant el públic present a la fira i també davant espectadors en línia de tot el món, que van veure una retransmissió en directe des de l’estand de New Holland.

Desenvolupat per New Holland amb les últimes innovacions

Desenvolupat pels equips de disseny i enginyeria de New Holland, aquest prototip s’allunya clarament de tot el que s’ha vist fins ara en el sector. Combina combustibles alternatius i la tecnologia agrícola més avançada, amb les últimes innovacions de transmissió disponibles d’FTP Industrial, marca pertanyent a CNH Industrial. La motorització d’aquest prototip desenvolupa la mateixa potència i parell motor que qualsevol dels seus homòlegs dièsel, i això es tradueix en un rendiment similar sobre el terreny.

Amb aquestes prestacions, qualsevol explotació agrícola podria operar de manera totalment independent en termes energètics en ser capaç de satisfer les necessitats pròpies d’energia i combustible; així com les de la comunitat local, mitjançant l’ús dels productes de rebuig que tanquen aquest cercle virtuós energètic.

El biometà representa l’última fase de l’estratègia de combustibles alternatius de la companyia, i s’adapta especialment a l’ús, in situ, de vehicles agrícoles, ja que els agricultors tenen les matèries primeres i l’espai necessaris per produir el gas. Això afavoreix que l’agroindústria sigui autosuficient, no només en termes de combustible, sinó també d’energia.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *