1. Home
  2. Actualitat
  3. Presenten una sella de doma adaptada amb la col·laboració de Hyundai Fornells Motor
Presenten una sella de doma adaptada amb la col·laboració de Hyundai Fornells Motor

Presenten una sella de doma adaptada amb la col·laboració de Hyundai Fornells Motor

0
0

El passat dijous 30 de maig es va presentar al Club Hípic Raúl Pinteño d’Aiguaviva (Can Garrofa) la creació d’una sella de doma per a persones amb mobilitat reduïda. És la primera d’aquestes característiques que es realitza a l’estat espanyol, i ha tingut la col·laboració de Hyundai España, a través del concessionari Fornells Motor. La realització ha anat a càrrec de l’empresa J. Ventura de Sant Cugat del Vallès, una empresa familiar dedicada a la construcció de selles de muntar totalment artesanes.

La característica d’aquesta sella és que està construïda amb fibra de carboni i incorpora uns sensors de pressió que detecten com s’adapta el genet sobre la sella. Amb aquests sensors se sap, per exemple, si el gener carrega més d’un costat que un altre i, per tant, poder realitzar canvis i ajustar-la. D’aquesta manera s’evita que, al no tenir sensibilitat a la part inferior, el genet acabi amb llagues i danys físics.

Hyundai, empresa compromesa amb projectes de contingut social, com la creació d’una escola i pous d’aigua al Sàhara, ha volgut finançar la creació d’aquesta sella, única a Espanya, amb la finalitat de que sigui la primera de moltes altres i ajudar  l’equip paraeqüestre espanyol a tenir unes selles en condicions per poder competir els jocs paralímpics.

L’acte es va realitzar a les instal·lacions del Club Hípic Raúl Pinteño i va tenir la col·laboració de la Fundació Cruyff i la presència de l’alcalde d’Aiguaviva, el president de Mifas, representants de la Federació Catalana d’Hípica, de la Real Federación Hípica Española, amics i clients del club hípic, representants de Hyundai España, premsa local i premsa especialitzada en el món del cavall.

Eduard Arespa, cap de vendes de Fornells Motor, Jorge Tarazena, de Hyundai España, Jaume Ventura, creador de la sella, Raúl Pinteño, propietari del club hípic, Elena Gris, Directora Gral. de Màrqueting de Hyundai España i Emili Arespa, gerent de Fornells Motor.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *