1. Home
  2. Actualitat
  3. Primeres dades sobre l’actualització del Volkswagen Arteon i el nou Arteon Shooting Brake
Primeres dades sobre l’actualització del Volkswagen Arteon i el nou Arteon Shooting Brake

Primeres dades sobre l’actualització del Volkswagen Arteon i el nou Arteon Shooting Brake

0
0

L’Arteon és el Gran Turisme de Volkswagen – avantguardista, ple d’energia i eficient. Volkswagen presenta un primer cop d’ull de l’actualització de l’Arteon. Juntament amb el clàssic Gran Turisme, també estarà disponible una segona variant, el nou Arteon Shooting Brake.

El model és dinàmic i elegant, i impressiona amb el seu concepte flexible de cotxe familiar i esportiu. Klaus Bischoff, director de Disseny del Grup Volkswagen i de la marca Volkswagen: “Amb l’Arteón Shooting Brake, hem creat un nou equilibri entre velocitat, potència i espai”.

Volkswagen llançarà una gran actualització de la línia de models coincidint amb l’estrena de les dues versions de l’Arteon. A l’interior de vehicle, l’Arteón incorporarà un entorn de cabina completament nou i a l’altura de l’exclusiu carisma d’aquests models. Tots dos models integren els més moderns sistemes de la plataforma modular d’infoentreteniment (MIB3), per garantir la millor connectivitat possible. Des d’un punt de vista tecnològic, la gamma de propulsors també ha estat reestructurada.

Tots els motors ofereixen alts nivells d’eficiència, així com baixes emissions i un poderós parell motor. La màxima eficiència s’aconsegueix gràcies a les innovadores tecnologies de motor i emissions orientades al futur. A més, en aquesta avantguardista línia de models també s’introduiran sistemes d’assistència intel·ligents. Un exemple: gràcies al “Travel Assist”, en els nous models Arteon serà possible per primera vegada una conducció altament assistida. Especialment dissenyat per a viatges de llarga distància, el Travel Assist s’encarregarà de la direcció, l’acceleració i la frenada a velocitats de fins a 210 km / h – tot això sota control del conductor.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *