1. Home
  2. Motos
  3. Primeres imatges oficials de la Vespa Sprint
Primeres imatges oficials de la Vespa Sprint

Primeres imatges oficials de la Vespa Sprint

0
0

El Grup Piaggio distribueix les primeres imatges oficials de la Vespa Sprint, el nou model de la marca a la gamma Vespa.La Vespa Sprint està destinada als joves de totes les edats, millorant l’estil esportiu que el seu nom evoca.

Vespa Sprint

La Sprint té una carrosseria petita i lleugera, però còmoda i protectora feta completament d’acer. Compta amb potents motors, grans rodes de 12” i llandes d’aliatge d’alumini.

El vehicle es completa tant amb els colors més vius de la gamma Vespa (els tres colors clàssics de Monteblanco, Vermell Drac i Negre Lluït estan acompanyats per dues combinacions de colors audaços que s’estrenen en aquesta moto: Blau Gaiola i Groc Positano) com pels detalls elegants i esportius del nou seient, del llum quadrat i del quadre d’instruments analògic – digital.

La Vespa Sprint està impulsada per tres motors molt moderns i ecològics disponibles en dues cilindrades. La versió de 125 cc adopta un motor monocilíndric de quatre temps i tres vàlvules amb injecció electrònica de combustible que puja el llistó a un altíssim nivell si parlem d’estalvi de combustible i baix impacte ambiental. La versió de 50 cc dedicada als més joves, està disponible amb el potent motor de dos temps o de la versió de quatre temps impulsat pel nou motor de quatre vàlvules.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *