1. Home
  2. Actualitat
  3. Primícies de Nissan al Saló de Barcelona
Primícies de Nissan al Saló de Barcelona

Primícies de Nissan al Saló de Barcelona

0
0

El disseny, la diferenciació i el lideratge seran les principals característiques que mostrarà Nissan a la 38a edició del Saló de l’Automòbil de Barcelona que se celebrarà del 7 al 17 de maig. Sota el lema “Nissan Smart World”, la marca presentarà per primera vegada al públic espanyol el concept Sway, que mostra les noves línies mestres de com podrien ser en el Nissanfutur els cotxes urbans de Nissan. Dos vehicles fabricats a Espanya, el nou Nissan Pulsar equipat amb el motor de 190 CV i la nova furgoneta e-NV200 Evalia de 7 places flanquejaran el Sway a l’estand de Nissan. Tots dos models són el millor exemple d’una nova generació de vehicles connectats amb les noves tecnologies i representants d’una nova mobilitat urbana respectuosa amb el medi ambient. El lideratge en el segment dels crossover també es veurà reforçat amb la presentació en primícia europea del nou X-Trail DIG-T 163, la versió més potent de la gamma.

Aquest any Nissan disposarà de l’estand més gran de tot el Saló. Situat en el seu lloc habitual de la Plaça de l’Univers i sota el lema “Nissan, Smart World”, la marca disposarà de l’exposició més gran d’aquesta edició, amb 5.000 m2, on a part de les novetats també mostrarà la seva gamma de vehicles urbans Micra i Note. Aquest últim és el primer vehicle de la seva categoria que incorpora la tecnologia Google Send-To-Car dins el sistema de connectivitat NissanConnect 2.0. També hi seran els crossovers Juke i Qashqai i el vehicle 100% elèctric Leaf. A part de les novetats, Nissan dedicarà una part del seu estand a recrear el que podria ser una zona d’una futura Smart City.

La gamma d’esportius tindrà un ampli espai propi que sota l’ensenya esportiva de la marca Nismo, mostrarà el Juke i el 370Z en les seves versions de més altes prestacions així com el superesportiu GT-R de 550 CV en la seva versió 2015. Com és habitual, Nissan també oferirà als visitants del Saló la possibilitat de desafiar els grans pilots sorgits de la GT Academy als comandaments de simuladors de conducció GT5 de Playstation i donarà inici a les primeres seleccions dels futurs candidats a l’edició de la GT- Academy d’aquest any, la final de la qual es farà a l’estiu a Dubai.

Durant la celebració del Saló, Nissan també disposarà de la flota més gran i variada de vehicles de demostració, composta per 25 unitats perquè els visitants interessats puguin provar qualsevol model de la marca.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *