Proauto Seat / Can Bufí

Edició nº6 de Motors i Fogons

 

Al Restaurant Can Bufí amb el SEAT LEÓN Sportstourer

El Seat León Sportstourer és la versió familiar de la quarta generació del model més lorejat de la marca, el qual té en l’elegància, la tecnologia, la comoditat i la funcionalitat el seu pòquer de virtuts.
El León és el model més tecnològic de la marca, tant a nivell d’infoentreteniment com d’ajudes a la conducció incloent assistent d’emergència i de viatge, acostant-lo cada cop més a la conducció autònoma.
A nivell de disseny el León és el màxim exponent de SEAT en l’actualitat. El seu ADN està intacte i, en aquest nou model, l’aerodinàmica s’ha millorat per optimitzar l’eficiència.
Disposarà d’una gamma de motors amb totes les opcions disponibles: Gasolina, Dièsel, Gas Natural Comprimit, Micro-Híbrid i Híbrid Endollable.
En aquesta ocasió hem anat amb el Nou Seat León fins a Can Bufí, al Veinat de Llobatera, on una masia presideix un terreny rectangular de 26 hectàrees que s’enfila fins al Puig de la Ruïra, massís de 450 metres encarat al mar Mediterrani. Rehabilitat i envoltat per 4 hectàrees de vinya, la casa pairal aparella el Restaurant i l’Hotel. Contrada de silenci, a Can Bufí el rellotge sucumbeix a la lentitud i a la pausa, a l’admiració del majestuós paisatge que encercla la propietat.
Una cuina mediterrània elaborada amb productes de la contrada, de temporada i seleccionats. Verdures dels horts de Llagostera i de Tossa, peixos de la Costa Brava, ous de gallines en llibertat de Llagostera, pop roquer de Tossa, carns de Girona, arrossos de Pals i postres de somnis. Plats de collita fresca i sense envasar. De l’aigua i la terra, a taula.
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
La Direcció General de Trànsit multarà tots els vehicles que no circulin pel carril de la dreta en autovies i autopistes

La Direcció General de Trànsit multarà tots els vehicles que no circulin pel carril de la dreta en autovies i autopistes

La Direcció General de Trànsit multarà amb fins a 200 euros tots els vehicles

Posterior
Els Mossos estrenaran vehicles amb una nova imatge corporativa

Els Mossos estrenaran vehicles amb una nova imatge corporativa

La Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra començarà a patrullar abans de

També et pot interessar
Total
0
Share