Programes Ionity específics per clients de Hyundai a Europa

Com a accionista de IONITY, Hyundai Motor Company ofereix als seus clients europeus dos programes de recàrrega IONITY amb tarifes reduïdes. Aquests programes proporcionen avantatges addicionals quant a preu als propietaris de vehicles elèctrics de Hyundai que recarreguin els seus cotxes dins de IONITY, la principal xarxa de càrrega europea d’alta potència oberta a qualsevol vehicle elèctric. A més, els clients de IONIQ 5 poden aprofitar-se d’una promoció especial per a aconseguir un programa IONITY Premium completament gratis.

Al maig de 2021, Hyundai va presentar el competitiu programa IONITY Premium, destinat als usuaris més freqüents. Amb una quota de subscripció mensual a partir de 13 euros, els clients de Hyundai poden beneficiar-se d’una tarifa de recàrrega reduïda en els punts de recàrrega IONITY. Els clients amb programa Premium només han de pagar una tarifa reduïda de fins a 0,27 euros per kWh en els mercats europeus.

Hyundai ha presentat també l’innovador programa Lite, que els clients poden reservar des del 25 de gener de 2022. Els usuaris del programa Lite abonen una tarifa de càrrega reduïda de fins a 0,52 euros per kWh en les estacions IONITY, a més d’una quota mensual que parteix de 4,50 euros.

Les quotes mensuals de subscripció i les tarifes de càrrega per kWh varien segons el mercat. Tots dos programes IONITY tenen una durada de subscripció de 12 mesos sense renovació automàtica.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Resultats del IV Ral·li Terra de L’Aigua de Viladrau

Resultats del IV Ral·li Terra de L’Aigua de Viladrau

Victòria de l’equip format per Pitu Suñer – Josep Suñer amb el seu

Posterior
El nou Opel Grandland estrena sistema de visió nocturna

El nou Opel Grandland estrena sistema de visió nocturna

El nou Opel Grandland està replet de tecnologies i sistemes d’assistència

També et pot interessar
Total
0
Share