1. Home
  2. Actualitat
  3. Promocions d’Alfa Romeo pel mes d’octubre 2013
Promocions d’Alfa Romeo pel mes d’octubre 2013

Promocions d’Alfa Romeo pel mes d’octubre 2013

0
0

Aquest mes d’octubre Alfa Romeo continua oferint ajudes que representen per al client el doble del que ofereix el govern amb el PIVE-3. Per acollir-se a aquest pla és necessari aportar un cotxe per donar de baixa amb més de 10 anys d’antiguitat i complir amb els requisits requerits pel govern.

Alfa Giulietta

Pels vehicles de menys de deus anys d’antiguitat, Alfa Romeo ofereix fins a 1.500 € addicionals de descompte als compradors que entreguin el seu vehicle usat, sense condicions d’antiguitat mínima i amb un mínim de 3 mesos de propietat per part del client, en tota la xarxa de concessionaris oficials. A més, en tota la gamma 1.000 € de descompte addicional i 4 anys de garantia per finançar amb FGA Capital.

Promocions destacades:

Alfa MiTo 1.4 70 CV gasolina amb 4 anys de garantia, des de 9.990 € (amb Pla PIVE-3 i finançat amb FGA Capital). Completament equipat inclou: Aire condicionat, ràdio CD amb Mp3 i 6 altaveus, 7 airbags (inclòs el del genoll), llums posteriors LED, sistema d’arrencament en pendent, control d’estabilitat (VDC), diferencial auto-blocant (Electrònic Q2), sistema de direcció activa (DST), eleva-finestres elèctriques, ordinador de bord, dispositiu “Follow-Me Home”.

Alfa Giulietta Progression 1.4 TB de 105 CV amb 4 anys de garantia des de 14.900 €. Completament equipat inclou: Aire condicionat, llandes d’acer de 16”, llums antiboira, volant de pell amb comandaments d’àudio i ràdio incorporats, Start & Stop, ràdio CD amb Mp3 i 6 altaveus, sistema Alfa D.N.A., llums de dia i posteriors LED, sistema d’arrencament en pendent, control d’estabilitat (VDC), diferencial auto-blocant (Electrònic Q2), sistema de direcció activa Dual Pinion (DST), spoiler posterior, ordinador a bord.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *