1. Home
  2. Actualitat
  3. Proposen construir dos vials a l’entrada de Torroella per acabar amb les endèmiques cues de l’estiu
Proposen construir dos vials a l’entrada de Torroella per acabar amb les endèmiques cues de l’estiu

Proposen construir dos vials a l’entrada de Torroella per acabar amb les endèmiques cues de l’estiu

0
0
Pla General de Torroella que preveu els dos vials
Pla General de Torroella que preveu els dos vials

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí proposa construir dos vials a l’entrada sud del municipi per acabar amb les endèmiques cues que es produeixen a l’estiu abans d’arribar al pont que creua el riu Ter. La idea del consistori és que els vehicles que volen anar a l’Estartit no hagin d’entrar dins del poble.

Segons va explicar el regidor d’urbanisme Jordi Colomí al programa Precs i Preguntes de TV Costa Brava proposen construir dos vials, un cap a l’Estartit i un altre cap a l’Espai Ter. Una proposta que l’edil creu que no és una «solució màgica» però que podria solucionar gran part del problema que es genera sobretot a l’estiu. Una molèstia que no només afecta el turisme sinó també al veïnat local que veu com el temps de desplaçament per anar a l’Hospital de Palamós, per exemple, s’incrementa notablement.

Inversions a les carreteres del Baix Ter

Les cues a l’entrada pel pont del Ter de Torroella de Montgrí es sumen al conjunt de problemes que té la xarxa viària del Baix Ter, amb unes carreteres estretes, malmeses i poc preparades pel volum de trànsit que suporten a l’estiu. De fet, la Generalitat ja s’ha compromès a invertir uns 20 milions d’euros en els propers quatre anys per abordar la qüestió.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *