Quadis Andreu presenta el nou Alfa Romeo Junior

Albert Alsina i Pablo Piris han sigut els amfitrions d’aquest acte

Quadis Andreu ha presentat en les seves instal·lacions de Girona el nou Alfa Romeo Junior. En el concessionari de la marca, s’ha portat a terme un roadshow on han mostrat aquest model tan esperat. En la presentació, Albert Alsina ha explicat tots els detalls del SUV del segment B que serà 100% elèctric i que conviurà amb una versió híbrida. Pablo Piris, cap de vendes d’Alfa Romeo, ha acompanyat al presentador de l’esdeveniment dient unes paraules.

Com bé hem dit, l’Alfa Romeo Junior serà el primer 100% elèctric de la marca, i tindrà la versió híbrida per a qui la prefereixi. També, serà el primer construït sobre la plataforma CMP. El Junior, nascut de la mà del cap de disseny Alejandro Messonero, té traces elegants, però marcadament esportives, amb tocs innovadors i atrevits que confereixen un aspecte realment modern i sofisticat. L’interior no es queda enrere, ja que la luxosa cabina està equipada amb els sistemes d’infotainment i connectivitat més moderns amb l’objectiu d’assolir una experiència al volant inigualable. En definitiva, per dins trobem un espai tecnològicament molt avançat.

L’interior del Junior. ALFA ROMEO

Tenim a la nostra disposició una gamma de motors eficients i potents que ofereixen una conducció dinàmica i emocionant, fidel a l’esperit esportiu d’Alfa Romeo. En la versió 100% elèctrica, comptem amb les opcions del motor de 156 CV o 240 CV, mentre que en la versió híbrida serà de 136 CV.

Un cop desvelat, els assistents han esclatat en uns conjunts i coordinats forts aplaudiments, i és lògic. El nou Alfa Romeo Junior és un vehicle que combina estil, tecnologia i rendiment per oferir una experiència de conducció única.

Text: Roger Amores / Fotos: El Motor de Girona

Total
0
Shares
Anterior
El gironí Miguel Molina guanya les 24h de Le Mans amb Ferrari

El gironí Miguel Molina guanya les 24h de Le Mans amb Ferrari

El pilot esdevé el tercer espanyol de la història en assolir-ho

Posterior
Joan Mir renovarà amb Honda per a dues temporades més

Joan Mir renovarà amb Honda per a dues temporades més

Motorsport ho ha explicat en primícia en el seu portal

També et pot interessar
Total
0
Share