Quadis Andreu presenta el nou Peugeot E-3008

Van mostrar aquest nou model als seus clients a Fornells de la Selva

Quadis Andreu va fer la presentació del nou Peugeot E-3008 al seu centre de Fornells de la Selva el dimecres 21 de febrer. El centre gironí de la xarxa de concessionaris va mostrar el nou SUV fastback de la marca francesa a tots els seus clients, sent la primera aparició que tindrà aquest model fins que estigui disponible a partir del mes de juny. No obstant això, ja es poden fer comandes d’un cotxe d’última generació que destaca per la seva elegància.

El nou E-3008 està disponible en la versió híbrida i en la totalment elèctrica, amb una autonomia de més de 500 quilòmetres. A més, pròximament també hi haurà l’opció híbrida endollable, la totalment elèctrica amb doble motor i tracció a les quatre rodes, i la totalment elèctrica de gran autonomia. Aquesta última variació és l’anomenada E-3008 Long Range, que permetrà homologar 700 quilòmetres amb una sola càrrega. La nova generació del model ha fet una rentada de cara, mantenint algun detall clàssic, però apostant per una línia Coupé en la silueta. Compta amb un frontal d’alta tecnologia amb els fars ultrafins Peugeot Pixel Led, en la versió GT, i un disseny dinàmic amb un aleró flotant. I creix lleugerament en mida respecte al seu predecessor.

Una de les grans millores del Peugeot E-3008 és la connectivitat. En primer lloc, permet la càrrega en preses de corrent altern de fins a 22 kW (aquest carregador serà opcional, ja que de sèrie s’oferirà amb un d’11 kW) o en corrent continu de fins a 160 kW, necessitant 30 minuts per a passar del 20 al 80%. També, inclourà les tecnologies de càrrega V2L, que permet alimentar altres dispositius elèctrics utilitzant la bateria com a font d’energia, o V1G, que permet subministrar energia a un habitatge, regulant el temps de càrrega i el consum energètic segons les franges horàries per a reduir la despesa elèctrica.

En l’interior, destaca la seva modernització del i-cockpit 3D. El quadre d’instruments i el monitor central s’uneixen en una pantalla corba de 21 polzades. A més, s’han fet servir materials sostenibles en alguns elements.

Text: Roger Amores / Fotos: Jordi Fanyanàs

Total
0
Shares
Anterior
Hyundai Kona, cotxe del 2024 a Catalunya en els premis de l’APMC

Hyundai Kona, cotxe del 2024 a Catalunya en els premis de l’APMC

L'Associació de Premsa de Motor de Catalunya va celebrar l'XI gala

Posterior
L’Off Road Clàssic Cup inicia amb l’estrena del Clàssic Raid la Garrotxa

L’Off Road Clàssic Cup inicia amb l’estrena del Clàssic Raid la Garrotxa

Comença la temporada 2024 amb la primera edició de la prova

També et pot interessar
Total
0
Share