1. Home
  2. Actualitat
  3. Quan malauradament el talent no ho és tot
Quan malauradament el talent no ho és tot

Quan malauradament el talent no ho és tot

0
0

Quan et sobra talent i et falten diners es poden produir situacions molt injustes. Com la que viu Marc González, un jove de 18 anys, subcampió d’Espanya de karts, pilot de proves en diverses competicions europees, i amb ofertes per competir a Fórmula3. Què li manca? un patrocini de 300.000 euros, la condició necessària per poder competir.

Marc González (Foto: @marcgonzalez_23)
Marc González (Foto: @marcgonzalez_23)

El periodista Martí Molina ha publicat el cas de Marc González al diari Ara i apunta que no és aïllat. Explica que el jove pilot ha anat progressant en el món del motor i que el seu objectiu és arribar algun dia a la F1. Fins ara tot ho ha pagat la família, però a mesura que ha anat pujant de categoria cada cop ha estat més difícil costejar el somni. El director esportiu del Racc, Aman Barfull ho compara amb un embut, en declaracions al rotatiu barceloní. “Molt pocs arriben a la punta”.

El directiu del Racc apunta que no hi ha prou repercussió mediàtica de l’automobilisme més enllà de la F1, i això, com és obvi afecta als patrocinis, més enllà de la situació econòmica. Tot plegat, una paradoxa, ja que a Catalunya hi ha afició al món del motor.

Més de 200 empreses li han dit No

De fet, en Marc González, s’ha posat en contacte amb més de 200 empreses i la resposta sempre ha estat la mateixa: No. Això quan la resposta ha arribat. Molts cops la sol·licitud va directament a les escombraries.

El periodista esportiu del diari Ara, explica que els pilots solen aportar un patrocini a canvi de pintar el cotxe amb els logotips dels espònsors. Quants n’hi hagi? Als equips els és igual. “És un esport per a milionaris”, lamenta Ramon Izquierdo, gerent de la Federació Catalana d’Automobilisme, en declaracions al diari.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *