Quarta edició del Clàssic Pla de L’Estany

El passat dissabte dia 5 de setembre es va celebrar a la població de Cornella Del Terri la quarta edició del Clàssic Pla de L’Estany, tercera prova de la copa gironina de regularitat.

La prova es va dur a terme respectant el protocol Covid-19 amb totes les mesures de seguretat. A les 17:00 h es donava la sortida als quaranta vehicles inscrits a la prova on havien de realitzar un total de 250 km dividit amb dues seccions per la zona de l’alt Empordà, la Garrotxa i el Pla De L’Estany. 

 

Victòria de Joan Sastre – Miquel Pomerola amb el seu incombustible Mini cooper, seguit de Josep Companyó – Ana Agustí Peugeot 205, ral·li  on varen realitzar un final increïble.

La tercera posició per l’equip local Carles Bracons – Miquel Àngel Silva Peugeot 205 GTI 1.9.
En la categoria iniciació es van imposar Vila – Vila amb Renault 5 Gt Turbo i amb una meritòria tretzena posició final.
La divertida Copa Petits tot darrere va ser per l’equip format per Eduard Fontseca – Raül Gispert amb un Renault 8 TS. Val a dir que aquest equip va marca el millor temps al TC-2.
També felicitar l’únic equip femení format per Cristina Gómez – Susanna Fernández amb Opel Corsa 1.2.
Al final de la prova no es va celebrar el tradicional sopar i entrega de premis a causa de la situació Covid-19. Als participants se’ls entregaran els premis a la propera prova el dia 3 d’octubre amb la celebració del III Ral·li Ripollès Clàssic.

 

Primer ral.li després del confinament i en època de Covid

Sis mesos des de l’última prova de la Copa Gironina en la qual tots teníem veritables ganes de poder gaudir de la nostra afició!

Des de Clàssics Rent Services volem agrair molt especialment a tot l’equip de l’Ajuntament de Cornellà del Terri per acollir-nos una vegada més i donar-nos totes les facilitats possibles per realitzar el IV Clàssic Pla de l’Estany! Gràcies també a tots els col·laboradors per les seves aportacions, al gran equip de Tecnigas per cedir-nos les instal·lacions i la seva amabilitat en el reagrupament.

Al nostre equip, per fer possible aquesta prova amb la vostra professionalitat. I moltes gràcies a tothom per complir totes les mesures de distància i seguretat per cuidar la nostra salut i complir amb els protocols sanitaris.

I com no podia faltar…felicitar a tots els guanyadors i participants de la prova!!

 

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Nissan celebra la fabricació del LEAF número 500.000

Nissan celebra la fabricació del LEAF número 500.000

Per celebrar el World EV Day, Nissan ha fabricat el LEAF nombre 500

Posterior
Línia N de Hyundai, passió i esportivitat

Línia N de Hyundai, passió i esportivitat

La línia N de Hyundai és sinònim de passió i esportivitat

També et pot interessar
Total
0
Share