1. Home
  2. Cotxes
  3. Quarta generació del Kia Sportage
Quarta generació del Kia Sportage

Quarta generació del Kia Sportage

0
0

Kia ha anunciat que el nou Sportage serà presentat al Saló de l’Automòbil de Frankfurt i que estarà disponible també amb la versió GT-Line.

Sportage

El frontal és on s’aprecia el major canvi ja que els llums ja no estan integrats a la graella sinó que s’estenen cap a enrere. La graella “tiger-nose” més baixa i ampla afegeix volum a la meitat inferior del frontal. El nou Sportage es caracteritza pel seu perfil esportiu. Lateralment manté la silueta estesa cap enrere de l’anterior model, amb una alçada de sostre que va disminuint lleugerament a l’apropar-se a la part posterior. En aquesta part, les formes i les superfícies horitzontals emfatitzen l’amplada del cotxe i donen a aquest tot terreny un aspecte més estable.

Sportage 2L’interior constitueix un dels canvis més significatius sobre la tercera generació d’aquest model. L’objectiu de l’equip de disseny era crear nou interior amb un quadre de comandaments ampli i orientat cap al conductor, amb un estil simple i modern. S’ha aconseguit gràcies a l’increment tant de la distància entre eixos com de la llargària del vehicle.

Pel que fa als propulsors, la gamma es compon de dos motors de gasolina, un 1,6 GDI (injecció directa de gasolina) de 132 CV i el més recent 1,6 T-GDI de 177 CV, que estarà disponible exclusivament per a la versió GT Line i dos dièsel, el CRDi d’1,7 l de 115 CV i el millorat 2.0 R que tindrà dues variants de potència, de 136 CV i 184 CV.

El nou Kia Sporatge, que es posarà a la venda durant el primer trimestre de 2016, inclourà múltiples sistemes d’ajudes a la conducció, de seguretat activa i passiva i d’infoentreteniment.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *