1. Home
  2. Cotxes
  3. Quarta generació del Volkswagen Golf R
Quarta generació del Volkswagen Golf R

Quarta generació del Volkswagen Golf R

0
0

La quarta generació del Golf R és més esportiva, més innovadora i més exclusiva que mai. Un nou motor TSI de 300 CV transmet la seva força a la carretera a través del sistema de tracció total 4Motion amb acoblament Haldex de cinquena generació. El xassís té una posada a punt esportiva  i conté sistemes electrònics com l’ESC Sport, l’XDS+ o el DCC. El singular disseny del Golf està realçat per distintius trets esportius i per un equipament exclusiu. El nou Golf R ja està disponible des de 39.230 euros.

Golf R

En aquest Golf R, Volkswagen presenta un dels motors de quatre cilindres més potents: 300 CV, constants entre les 5.500 i 6.200 rpm; és a dir, 70 CV més que el motor del Golf GTI Perfomance. El parell màxim augmenta 30 Nm; arribant a 380 Nm en un marge de règim extremadament ampli. des de les 1.800 fins a les 5.500 rpm. L’acceleració de 0 a 100 km/h la fa en 5,1 segons en la versió de canvi manual i 4,9 en el DSG. Aquesta quarta generació és fins a un 18 per cent més econòmica de consum que l’anterior, si comparem les versions amb canvi automàtic DSG. El consum mitjà del Golf R DSG és de 6,9 l/100 km.

Interiorment, el Golf R també és inconfusible. Els seients de sèrie tenen una combinació de teixit i alcàntara, en dos tons i amb costura de contrast; opcionalment, hi ha una tapisseria que combina el cuir i alcàntara.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *