1. Home
  2. Actualitat
  3. Quasi la meitat dels conductors no estaria disposat a pagar més per un vehicle més eficient
Quasi la meitat dels conductors no estaria disposat a pagar més per un vehicle més eficient

Quasi la meitat dels conductors no estaria disposat a pagar més per un vehicle més eficient

0
0
Ronda Barcelona (Foto: JT Curses / Wikimedia Commons)
Ronda Barcelona (Foto: JT Curses / Wikimedia Commons)

Un estudi revela que quatre de cada deu conductors de l’Estat Espanyol no estaria disposat a pagar més per un vehicle més eficient. El treball de l’asseguradora Acierto.com posa de manifest certes reticències davant la decisió d’urbs com París, Ciutat de Mèxic, Madrid o Barcelona de restringir la circulació de vehicles dièsel.

Els conductors són conscients d’aquesta problemàtica i fins i tot les dades del sondeig revelen que el 77% està a favor de limitar el trànsit de vehicles privats al centre de les ciutats si se superen els nivells legals de contaminació. No obstant això un 40% dels conductors no pagaria més per un vehicle compromès amb el medi ambient.

Aquestes xifres s’uneixen al fet que un 28% dels conductors escolliria erròniament el seu cotxe pensant-se que és més eficient.

A més cal afegir que la prohibició dels dièsel en ciutats com Madrid o Barcelona dificultarà l’amortització dels vehicles comprats recentment i la venda d’un cotxe de segona mà ja que el valor dels dièsel pot disminuir dràsticament.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *