1. Home
  2. Presentacions
  3. RANGE ROVER EVOQUE: Va a més
RANGE ROVER EVOQUE: Va a més

RANGE ROVER EVOQUE: Va a més

0
0

Range Rover ha volgut fer, de cares a un 2016 molt competit en el segment SUV, una actualització poderosa de la seva arma més mortífera: l’Evoque. Per a això, i tal com s’aprecia en les imatges i vídeo adjunt, el model no perd gens ni mica de la seva icònica estètica i es reforça amb nous motors i equipament i els fars adaptatius Full LED.

L’exterior del nou Evoque es beneficia d’una zona frontal acabada millor, amb la reixeta i el para-xocs de nova factura, i els esmentats fars adaptatius sustentats per les noves preses d’aire del capó (per als acabats HSE Dynamic i Autobiography).

Sota l’avantguardista carcassa aquest Range Rover guanya punts amb l’adopció del motor dièsel Ingenium TD4 amb potències de 150 CV i 180 CV. Aquest motor, el pes del qual és de gairebé 30 quilos menys que l’anterior, està fabricat totalment en alumini i consumeix 4,2 litres / 100 km en cicle combinat.
A nivell tecnològic, els enginyers han volgut dotar a l’Evoque del 2016 amb l’ATPC (All-Terrain Progress Control), el qual, permet al conductor mantenir una velocitat de creuer baixa a l’hora de sortejar obstacles en camins de gran dificultat.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *