1. Home
  2. Cotxes
  3. Range Rover renova l’Evoque
Range Rover renova l’Evoque

Range Rover renova l’Evoque

0
0

Evoque 1Disponible tant en carrosseria coupé com en cinc portes, el Range Rover Evoque 16MY presenta un innovador disseny exterior que s’ha millorat gràcies a un conjunt de modificacions. Entre les novetats hi trobem un nou para-xocs davanter, dos nous dissenys de la reixeta frontal, fars davanters amb tecnologia Full Led i tres nous dissenys de les llandes.

L’interior d’aquest SUV compacte també s’ha renovat. Els seients davanters i posteriors són totalment nous, es pot escollir entre tres nous colors, incorpora noves superfícies de primera qualitat que són suaus al tacte i s’hi introdueix el nou sistema d’ infoentreteniment InControl Touch al qual s’hi accedeix a través d’una pantalla tàctil de vuit polzades.

Evoque 3El Range Rover Evoque 16MY té a la seva disposició dues versions del motor dièsel turboalimentat Ingenium de quatre cilindres i 2 litres de 150 CV i 180 CV respectivament que s’han optimitzat. Tots dos inclouen la tecnologia Stop-Start, un sistema d’injecció directa d’alta pressió, components interns de baixa fricció i càrrega regenerativa intel·ligent. A més, es poden triar entre dues avançades transmissions: automàtica de nou velocitats o manual de sis velocitats. Com a alternativa, és possible escollir el motor de gasolina Si4 2.0 de 240 CV amb tracció a les quatre rodes i l’avançada caixa automàtica ZF de nou velocitats. I també està equipat amb el sistema Stop-Start

La capacitat del xassís de l’Evoque també ha estat millorada. Hi ha disponibles tres configuracions per a la transmissió: tracció a les dues rodes, tracció a les quatre rodes Standard Driveline i tracció a les quatre rodes sota demanda Active Driveline. L’Active Driveline que és opcional en el propulsor TD4 de 180 CV i, com hem vist abans, de sèrie en la mecànica Si4 de gasolina, combina de forma intel·ligent la tracció entre les dues i quatre rodes, i el seu funcionament s’ha perfeccionat en aquest vehicle.

Evoque 2El Range Rover Evoque 16MY també presenta un conjunt d’avançats sistemes d’assistència al conductor com ara el sistema autònom de frenada intel·ligent, l’auxiliar que mesura l’atenció del conductor, l’auxiliar de permanència en el carril de circulació, l’all-terrain progress control i la innovadora funció de mans lliures de la porta del maleter . També hi trobem la monitorització de l’angle mort, el sensor d’aproximació de vehicles i el detector de trànsit marxa enrere, el Head-Up Display, l’alerta de canvi involuntari de carril i el sensor de reconeixement de senyals de trànsit.  A més, també equipa les últimes novetats de sistemes de infoentreteniment.

(02.03.15)

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *