Razgatlıoğlu firma un últim revolt apoteòsic que li dona la Superpole Race

Bautista perd la primera i segona posició in extremis, Iannone segon
Toprak Razgatlıoğlu celebrant al Circuit de Catalunya. BMW

Gran sortida en la Superpole Race de Sam Lowes, que té el mateix inici explosiu del dissabte en la Race 1. En aquest cas, són 10 voltes, i la gestió no serà tan transcendent. Just per darrere, Andrea Iannone, Alex Lowes i Nicolò Bulega. El guanyador de la primera cursa del cap de setmana, Toprak Razgatlıoğlu, és cinquè. Álvaro Bautista setè. En la segona volta, Alex Lowes ha superat a Iannone i s’ha situat just una posició per darrere del seu germà, però un gir més tard l’ha tornat a perdre.

En la tercera volta, comença la desfeta de Sam Lowes. A la baixada de la moreneta, ha perdut plaça amb Iannone, Alex Lowes i Bulega, i en el primer revolt de la següent volta ja és superat per Razgatlıoğlu i Bautista. En la quarta volta, comença el ball de posicions. Alex Lowes se situa primer, però comencen una bonica lluita amb Iannone i Bulega. D’un moment per l’altra, irromp Toprak Razgatlıoğlu i els avança a tots amb una frenada al·lucinant. En l’equador de la cursa, la lluita és entre el turc, Bulega, Iannone i Bautista. Toprak Razgatlıoğlu i la seva BMW contra el front italià de Ducati.

A tres voltes pel final, entre els ensurts pels errors de Iannone i Bautista i que les tres Ducati s’emboliquen en una batalla poc intel·ligent, Toprak Razgatlıoğlu obté un coixí de quatre dècimes d’avantatge. A veure si li és suficient per consolidar la victòria; no sembla possible. A dues voltes pel final, el pilot amb més ritme dels del davant és Bautista, que va a la caça del turc. S’està apropant per buscar un moviment definitiu en l’última volta. També té a Iannone enganxat.

En el primer revolt de l’últim gir, Bautista allarga la frenada i se situa primer. Iannone va lleugerament llarg i no acaba de ser a la lluita. Toprak Razgatlıoğlu ho intenta de totes maneres, però Bautista té quelcom més. Increïble últim revolt, quan semblava que el de BMW era massa lluny, fa una frenada marca de la casa i supera a Bautista. Avançament apoteòsic, final de cursa dels que creen afició. Iannone ha aprofitat la porta que ha deixat oberta Bautista i li ha arrabassat també la segona plaça.

Text: Roger Amores / Foto: BMW

Total
0
Shares
Anterior
Un solvent Viñales s’endú l’Esprint amb Márquez segon i Martín tercer

Un solvent Viñales s’endú l’Esprint amb Márquez segon i Martín tercer

El gironí aconsegueix la seva primera victòria amb Aprilia

Posterior
Cop d’autoritat d’Holgado, amb un gran Rueda segon i Alonso quart

Cop d’autoritat d’Holgado, amb un gran Rueda segon i Alonso quart

Ortolá tanca el podi en una cursa on sis pilots han sigut més forts que la resta

També et pot interessar
Total
0
Share