1. Home
  2. Actualitat
  3. Rècord de consum per al nou Peugeot 308 i el motor de tres cilindres turbo de gasolina PureTech
Rècord de consum per al nou Peugeot 308 i el motor de tres cilindres turbo de gasolina PureTech

Rècord de consum per al nou Peugeot 308 i el motor de tres cilindres turbo de gasolina PureTech

0
0

El Nou Peugeot 308 completa la seva gamma amb el nou motor turbo de gasolina PureTech de 130 CV. Una berlina de sèrie que acaba d’establir un nou rècord de consum: 2,85 litres de combustible / 100 km i 1.810 quilòmetres recorreguts amb un únic dipòsit.
Peugeot  308 record poc consum

Aquest resultat s’ha obtingut en el circuit d’Almeria sota la supervisió de les autoritats franceses de la UTAC (Unió Tècnica de l’Automòbil, la Motocicleta i la Bicicleta). Un Peugeot 308 berlina, completament de sèrie, equipat amb el nou motor de tres cilindres turbo de gasolina PureTech i caixa de canvis manual de sis velocitats ha rodat durant més de 32 hores consumint només 51,4 litres. El Nou Peugeot 308 ha establert així un nou rècord de consum i de distància amb un únic dipòsit.

Aquest èxit s’ha aconseguit amb un cotxe completament de sèrie i permet, per tant, el Nou Peugeot 308 1.2 e-THP 130 PureTech convertir-se en la nova referència en matèria de consum entre els models de gran volum de vendes equipats amb un motor de gasolina. El motor PureTech de gasolina també estarà disponible en els 208 i 2008 en versió de 110 CV als pròxims mesos.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *