1. Home
  2. Actualitat
  3. Relaxa’t amb Citroën
Relaxa’t amb Citroën

Relaxa’t amb Citroën

0
0

Citroën, en col·laboració amb Total, ha llançat la campanya “Revisió Oficial Citroën”. Fins a final de mes, tots els clients que vagin a un Servei Oficial a realitzar operacions de manteniment en els seus vehicles es trobaran amb unes tarifes que ja coneixeran per endavant. Així, el manteniment periòdic tindrà un cost de 135 euros, mentre que les operacions complementàries també tindran preus competitius. La substitució dels filtres d’aire i gasolina valdrà 25 euros mentre que la del filtre de gasoil (sense carcassa) tindrà un cost de 45 euros i el del filtre de l’habitacle, 29 euros.

Sorteig C

A més, Citroën premia la fidelitat dels clients que realitzin aquestes revisions sortejant 100 estades per a dues persones en un hotel de la cadena Ruralka Hotels. A més, aquells guanyadors que ho desitgin podran anar-hi amb el C4 Cactus ja que la marca francesa el cedirà gratuïtament. El premi inclou esmorzar i una experiència a triar (Romàntica, Spa & Relax, Aventura & Golf, Enològica, Gastronòmica o Familiar).

Tota la informació sobre la promoció, la reserva de cita i participació en el sorteig la podeu trobar a la pàgina web www.promocioncitroen.com o als Serveis Oficials adherits.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *