1. Home
  2. Actualitat
  3. Renault adapta el Zoe per a empreses amb la denominació Zoe Societé
Renault adapta el Zoe per a empreses amb la denominació Zoe Societé

Renault adapta el Zoe per a empreses amb la denominació Zoe Societé

0
0
El Zoe Societé
El Zoe Societé

Renault presenta a Espanya Zoe Societé, una nova versió pensada per a les empreses del seu cotxe líder en el segment elèctric. Es tracta una versió adaptada per a empreses sobre la base de la versió ZOE en nivell d’equipament Life, homologable dins de la classificació N1, que dóna dret a més a ajudes més significatives dins de l’actual Pla MOVEA (8.000 euros davant 5.500 euros de la versió turisme).

Tècnicament, la modificació realitzada per convertir Zoe a Zoe Societé consisteix, en primer lloc, en la supressió de la 2ª fila de seients i la incorporació d’una reixa de separació i protecció que divideix l’habitacle en dues parts, la davantera, destinada a conductor i passatger, idèntica a la versió Zoe homologada com turisme, i la posterior, destinada exclusivament per a càrrega, que allibera 817 litres (422 sota la safata posterior escamotejable).

En segon lloc, s’ha procedit a incorporar uns vinils en color negre sobre les finestretes del darrere laterals, per tal d’ocultar la càrrega dipositada al maleter

Finalment, s’ha realitzat un bloqueig dels mecanismes de tancament / obertura de les portes i dels alçavidres elèctrics darrers, amb el que l’accés a la zona de càrrega es porta a terme de manera exclusiva a través de la porta del darrere.

Motor 100% elèctric

També es beneficia del seu motor 100% elèctric que signa una autonomia, en condicions d’homologació, de 240km, o del seu revolucionari carregador Camaleó que s’adapta a les diferents potències disponibles en les preses de recàrrega, tant en monofàsic com en trifàsic i fins 22Kw.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *