1. Home
  2. Cotxes
  3. Renault Captur Helly Hansen: continua l’aventura
Renault Captur Helly Hansen: continua l’aventura

Renault Captur Helly Hansen: continua l’aventura

0
0

Renault s’associa amb la prestigiosa marca de moda esportiva Helly Hansen per comercialitzar el primer Renault Captur equipat amb el sistema Extended Grip, un sistema dissenyat per optimitzar el sistema de tracció en qualsevol condició de conducció com en neu, fang o sorra.

Renault Captur Helly Hansen

 

El sistema s’activa manualment a través del comandament (roda) situat sobra la consola central, podent escollir el mode d’assistència desitjat: “carretera”, terreny tou” o “expert” sent el primer d’ells l’opció per defecte per a terres durs (tant en sec, com en mullat com amb gel) i coincideix amb els reglatges clàssics de l’antipatinatge. En cas d’haver seleccionat un altre mode, el mode carretera es torna a connectar automàticament a partir dels 40km/h.

El sistema Extended Grip funciona únicament amb pneumàtics “M+S”, és a dir, de contacte, dotats d’una banda de rodament específica per evacuar de forma més eficaç el fang, la sorra o la neu tova.

Fabricat en exclusiva per a tot el món a la factoria de Renault a Valladolid, l’edició limitada Helly Hansen presenta en exclusiva el color denominat “vermell desig”, tant a la carrosseria com als acabats de l’habitacle interior, combinat amb sostre negre. La carrosseria també estarà disponible en color “marfil Delhi”.

El robust disseny d’aquesta versió del crossover urbà de Renault es veu reforçada amb els embellidors davanters i posteriors gris platí i les llandes d’aliatge de 17”. L’equipament de sèrie de Renault Captur Helly Hansen disposa així mateix de la tablet multimèdia R-Link, amb pantalla tàctil, entre altres equipaments dedicats al confort de conducció.

Qualsevol de les motoritzacions de la gamma Captur podrà ser escollida pel client en l’edició limitada Helly Hansen, que es comercialitzarà al mes de setembre a Espanya.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *