1. Home
  2. Actualitat
  3. Renault Captur: Millorant el present
Renault Captur: Millorant el present

Renault Captur: Millorant el present

0
0

El Renault Captur ja ha entrat a la maduresa. Una segona generació que estrena plataforma, concretament la CMF-B, amb la qual la marca francesa l’ha fet créixer per aconseguir un habitacle més ampli i confortable (mantenint un disseny força compacte), incorporar diversos opcions motrius, entre les que s’inclouran versions amb GLP i una híbrida endollable, i permetre el conductor realitzar una conducció més precisa i fiable.

Aquest nou model de la marca del rombe és més gran que el seu predecessor, tant a la part posterior (amb una imatge un xic més esportiva i desenfadada), com a l’interior (més modern), i on els ocupants ara tenen un habitacle ben lluminós i molt confortable, amb una càrrega superior de connectivitat i infoentreteniment i un maleter extraordinari, de 536 litres de capacitat. Diríem que és un Captur 2.0 molt ben afinat.

La innovadora plataforma del grup, denominada CMF-B, permet al Captur a incorporar diverses opcions motrius, la qual, permetrà adoptar dins seu la versió amb gas liquat del petroli (GLP) i també una versió, ja entrat l’estiu, híbrida denominada E-Tech, que oferirà 160 CV de potència i 45 quilòmetres d’autonomia totalment elèctrica.

Al volant d’aquest Renault Captur hem pogut comprovar que és un automòbil molt complet en tots els sentits, desenvolupant-se amb molta soltesa en qualsevol tipus de carretera. La seva direcció és força directa, les suspensions progressives i compromeses davant de tot tipus d’irregularitats, i destacant-ne el bon equilibri entre comoditat i comoditat.

Amb el propulsor de quatre cilindres TCe 155 EDC Zen, amb caixa de canvis automàtica de set marxes amb doble embragatge, el Captur ofereix un comportament excel·lent i molt dinàmic, amb una resposta voluntariosa a baixes revolucions i una entrega de potència molt ferma a la zona intermèdia del comptavoltes. I tot això ben amanit per la caixa de canvis, la qual transmet molt bones sensacions, oferint rapidesa i efectivitat en tot tipus de situacions.

Per a més informació:

Automoció i Serveis del Nord-Est

Palafrugell, Torroella de Montgrí, la Bisbal d’Empordà, Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Blanes i Olot.

http://www.renaultaserveis.com

 

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *