1. Home
  2. Presentacions
  3. RENAULT CLIO Més seductor
RENAULT CLIO Més seductor

RENAULT CLIO Més seductor

0
0

18Text: Sergi Mejías / Fotos: Renault

Amb 13 milions d’unitats venudes a tot el món des de la seva aparició el 1990, el Renault Clio ha estat una referència en el seu segment com denota el milió d’unitats venudes a casa nostra. Però res és etern i ha arribat el moment de renovar els vots.

El primer detall que ens crida l’atenció és la signatura lluminosa davantera i posterior que reflecteix la nova identitat de marca de Renault i que ja llueix en tots els últims llançaments caracteritzada per les llums de dia LED en forma de C.

Per dins, el nou Clio renova nombrosos detalls que el tornen encara més captivador, detalls com l’elecció de materials que transmeten qualitat en zones com el quadre de comandament i el volant.

Una nova oferta de personalització tant interior com exterior, a fi d’oferir al client una customització real del seu vehicle, el converteixen en una referència per a un mercat particularment juvenil.

També s’ha posat un èmfasi especial en l’oferta de connectivitat, que presenta una triple proposta en funció del nivell de gamma: sistema R & Go, Mitja Nav i l’última versió del sistema multimèdia connectat R-Link.

L’oferta de motors s’enriqueix amb el motor 1,5 dCi 110 CV i el ja conegut motor gasolina TCe 120 CV, aquest cop acoblat a un caixa manual de 6 velocitats. La gamma esportiva R.S. s’articula al voltant de dues motoritzacions de 200 i 220 CV.

En definitiva, Renault dóna un nou impuls a aquest popular model i el converteix en un autèntic seductor, per dins i per fora.

Descarrega’t la revista a Apple Store o al Google Play

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *