Renault comença a fabricar seu primer híbrid endollable

La factoria de Carrosseria i Muntatge de Valladolid ha obtingut l’Acord de Fabricació per poder produir en sèrie la versió híbrida endollable del Captur. Una fita significativa ja que es tracta del primer híbrid endollable produït pel Grup Renault.

 

El passat mes de gener es revelava al Saló de Brussel·les la versió híbrida endollable d’un dels best-sellers de Renault: nou Captur E-TECH Plug-in 160cv. Aquesta versió es va a fabricar a la factoria de Carrosseria i Muntatge de Renault a Valladolid, que ha produït ja més de 1.600.000 unitats del Captur des que va començar la seva fabricació en 2013. El 92% d’aquesta producció s’ha exportat a més de 70 destinacions, el que ha convertit el Captur en el vehicle de Renault Espanya més exportat de la seva història.

 

La principal diferència de la nova versió híbrida endollable respecte al seu predecessor tèrmic és que aquesta posseeix una bateria que optimitza la circulació de manera elèctrica gràcies al fet que es pot recarregar connectant-la a la xarxa. La seva autonomia és més gran que la d’un vehicle híbrid la bateria només es recarrega mentre es condueix.

 

La factoria de Carrosseria i Muntatge de Renault a Valladolid ha obtingut l’Acord de fabricació, el que significa que el Grup Renault reconeix la capacitat de la planta per produir en sèrie la nova versió de Captur amb la qualitat que exigeixen els clients del líder dels SUV urbans. Es tracta d’una fita important, ja que és el primer híbrid endollable que fabrica el Grup Renault.

 

Amb el llançament al mercat de Captur E-TECH Plug-in al mes de juny, Renault compta ja amb l’oferta electrificada més àmplia de mercat al costat de l’híbrid Clio E-TECH i a el 100% elèctric ZOE. Una oferta d’hibridació per a tots-que posa l’experiència elèctrica i el plaer de conducció a l’abast de la majoria- i a la qual en breu s’unirà també Mégane I-TECH Plug-in.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Anterior
L’Ajuntament de Girona instal·larà nou càmeres lectores de matrícules per millorar la seguretat als barris

L’Ajuntament de Girona instal·larà nou càmeres lectores de matrícules per millorar la seguretat als barris

L’actuació forma part d’un projecte municipal per dissuadir i investigar

Posterior
Avançament de futur, Honda e

Avançament de futur, Honda e

El sector de l’automòbil es dirigeix acceleradament cap a un canvi de

També et pot interessar
Total
0
Share