1. Home
  2. Actualitat
  3. Renault completa la compra del Lotus F1 Team anunciada a principis de mes
Renault completa la compra del Lotus F1 Team anunciada a principis de mes

Renault completa la compra del Lotus F1 Team anunciada a principis de mes

0
0

Renault ha completat la compra del Lotus F1 Team amb el que vol tornar a la competició internacional. L’empresa no va voler anunciar com es dirà la nova escuderia ni quina estructura tindrà, i va emplaçar els mitjans a una roda de premsa el proper mes de febrer on es donaran tots els detalls.

Renault tornarà a la Formula 1 amb tots els ets i uts (Foto: Renault)
Renault tornarà a la Formula 1 amb tots els ets i uts (Foto: Renault)

De moment s’ha nomenat un nou Consell d’Administració per assegurar el període de transició amb Jérôme Stoll com a President i Cyril Abiteboul com a director general. En paral·lel els equips tècnics estan enllestint el monoplaça amb el que l’escuderia competirà el 2016 per poder-lo provar a Barcelona a finals de febrer.

4 dècades a la Formula 1

La marca porta 4 dècades a la Formula 1 i ha estat un referent en aquesta competició des que el 1977 va innovar presentant el motor Turbo. Ha guanyat 168 carreres i té 12 títols de constructors i 11 de pilots en més de 600 Grans Premis disputats arreu del món.

Fonts de la companyia van afirmar quan es va anunciar la compra que la Fórmula 1 és un factor d’atracció poderós per a nombrosos clients, i un element de motivació per a tots els col·laboradors. És, indiquen aquestes mateixes fonts, el súmmum de l’esport de l’automòbil i requereix de l’excel·lència tecnològica i operativa. És un mitjà per accelerar el seu desenvolupament, continuar en primera línia de les evolucions tecnològiques d’aquest esport, i prosseguir amb el pont que uneix l’alta tecnologia desenvolupada per a la Fórmula 1 i les tecnologies per als vehicles de sèrie, en particular en el camp de la tecnologia elèctrica i híbrida.

Entrades relacionades

Renault torna a la Formula 1 (08-12-2015)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *