1. Home
  2. Actualitat
  3. Renault convoca la IV edició del premi al millor projecte sobre mobilitat sostenible
Renault convoca la IV edició del premi al millor projecte sobre mobilitat sostenible

Renault convoca la IV edició del premi al millor projecte sobre mobilitat sostenible

0
0

La convocatòria de la IV edició del ‘Premi al Millor Projecte de Final de Carrera sobre Mobilitat Sostenible’ s’enquadra dins de les activitats que desenvolupa la FRMS per al foment, divulgació i investigació de la mobilitat sostenible.

Mobilitat sostenible

Hi podran participar aquells projectes de final de carrera presentats en qualsevol universitat espanyola en el període comprès des de setembre de 2014 fins a setembre de 2015. La temàtica dels projectes haurà d’estar relacionada amb la mobilitat sostenible en les seves diferents àrees: solucions tecnològiques, dissenys innovadors, anàlisis de tendències, models de negoci, logística, necessitats socials, etc…

El guanyador aconseguirà un diploma acreditatiu i un xec de 3.000 euros. A més aquest any, en reconeixement a la tasca que realitzen els professors en l’elecció i elaboració dels projectes, s’hi afegeix com a novetat l’aportació de fins a 2.000 euros per a la compra de material pedagògic o d’investigació per al departament al qual pertanyi el professor de l’alumne premiat.

Les bases del premi es poden consultar a la web de la FRMS: www.fundacionrenaultmovilidadsostenible.es

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *