1. Home
  2. Actualitat
  3. Renault destrona Volkswagen com la marca més venuda a l’Estat Espanyol
Renault destrona Volkswagen com la marca més venuda a l’Estat Espanyol

Renault destrona Volkswagen com la marca més venuda a l’Estat Espanyol

0
0
Renault Scénic
Renault Scénic

Renault s’ha alçat amb el primer lloc en vendes a l’Estat Espanyol aquest passat 2016 i ha destronat a Volkswagen. El mercat estatal de turismes i vehicles tot terreny ha mantingut en aquest any que ha acabat la seva puixança amb una pujada global de matriculacions del 11% respecte a l’any anterior.

Les dades de l’Associació Nacional Espanyola de Fabricants d’Automòbils i Camions (Anfac) mostra com el fabricant francès ha venut 90.503 unitats per les 89.012 de l’alemany, que es situa en tercera posició darrere d’Opel que ha venut 89.383 unitats.

Lluny dels resultats del 2008

Segons les associacions de fabricants malgrat els bons resultats el mercat encara no ha recuperat les xifres de 2008. Sobre l’antiguitat del parc automobilístic, han alertat, segons recull l’Agència EFE, que l’edat mitjana s’ha situat en 2016 prop dels 12 anys, “amb una tendència creixent que es mantindrà fins almenys, l’any 2020, si no es prenen les mesures adequades”.

El director de Comunicació d’Anfac, Adolfo Randulfe, ha qualificat en aquesta mateixa agència de notícies de “positiu” el tancament de l’any i ha manifestat que la bona conjuntura econòmica ha contribuït a aquesta pujada de les vendes el 2016, especialment per les matriculacions de empreses i llogadors de cotxes. “Ens hem quedat a les portes del que seria el nostre mercat natural, pel que 2017 no només es presenta com l’any de la recuperació, sinó com un any de reptes”, ha apuntat el president de Ganvam, Juan Antonio Sánchez Torres.

El president de Faconauto, Jaume Roura, ha assenyalat també a EFE que el mercat s’ha comportat tal com preveien els concessionaris i ha dit que “la dada final de matriculacions ens ha acostat a xifres que podem considerar com de velocitat de creuer per al nostre sector i en una economia com l’espanyola”

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *