1. Home
  2. Actualitat
  3. Renault, guardonada per reduir els gasos d’efecte hivernacle
Renault, guardonada per reduir els gasos d’efecte hivernacle

Renault, guardonada per reduir els gasos d’efecte hivernacle

0
0
El Renault Zoe als carrers de Madrid (Foto: Renault)
El Renault Zoe als carrers de Madrid (Foto: Renault)

Renault ha estat guardonada amb el distintiu Climate Leadership Award atorgat per l’organització internacional CDP (Carbon Disclosure Project) en reconeixement als esforços realitzats per la companyia en la reducció d’emissions de gasos d’efecte hivernacle.

Del 2010 al 2016, el Grup francès ha rebaixat la seva petjada global de carboni en més d’un 17% gràcies a la seva gamma elèctrica. El programa de premis de CDP analitza dades de milers d’empreses a tot el món per avaluar el seu compromís en la reducció de la petjada de carboni.

Segons els responsables de la companyia, la reducció de la petjada de carboni és un objectiu prioritari i està integrat en el seu pla estratègic. De fet, remarquen, no només representa un indicador de rendiment dins del Grup, sinó que és també una eina de gestió de totes les branques de l’empresa que afavoreix un respecte més gran del medi ambient i la reducció dels consums energètics.

La petjada de carboni correspon a les emissions de gasos d’efecte hivernacle (CO2 principalment) generades durant el cicle de vida del vehicle (el seu ús, incloent-hi la producció d’energia perquè circuli, més els materials per a la seva fabricació) i les emissions produïdes per totes les activitats (disseny, fabricació, transport, venda dels vehicles i funcions de suport). Per reduir la seva petjada de carboni, Renault ha hagut de reconduir tots aquests aspectes.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *