1. Home
  2. Cotxes
  3. Renault ja té el seu ‘Talismán’
Renault ja té el seu ‘Talismán’

Renault ja té el seu ‘Talismán’

0
0

Renault revela la seva nova gran berlina, el Talismán, que es posarà a la venda a finals d’any.

Amb 4,85 metres de llarg, 1,87 metres d’ample i una distància entre eixos de 2,81 metres, la mida del Renault Talismán és generosa.

Talisman 1

La part davantera presenta uns trets amb molta personalitat i llueix la nova identitat de marca. La part posterior és baixa i atlètica i es caracteritza per uns llums que es prolonguen horitzontalment cap al centre del maleter. Aquest té un volum de 608 dm3. A més, la carrosseria es podrà escollir entre deu colors diferents.

A l’interior hi trobem un habitacle càlid i espaiós. Les parts que estan més a prop del cos estan enfundades per oferir un tacte tou i agradable mentre que les parts més allunyades presenten un tractament més «fred» en termes de color i materials. En aquest espai hi trobem les últimes innovacions tecnològiques com ara un tauler de bord amb visualització digital de 7 polzades, un sistema multimèdia integrat R-Link2 amb pantalla de 8,7 polzades,i un Head-Up Display que es projecta al parabrisa de color, entre d’altres elements.

Talisman 2Pel que fa a ajudes a la conducció, el Renault Talismán adopta la tecnologia Multi-Sense que permet escollir les sensacions desitjades de conducció a través de quatre modes, Confort, Sport, Eco i Personal.  També inclou el sistema de quatre rodes directrius 4Control amb  amortiment pilotat.

El Talismán es podrà equipar amb els motors de gasolina Energy TCe150 i Energy TCe 200 que aniran associats exclusivament amb una caixa automàtica EDC de doble embragatge de set velocitats, i els dièsel Energy dCi 110, associat a una caixa manual de sis velocitats o una automàtica EDC de doble embragatge de sis velocitats, Energy dCi 130, també disponible amb la caixa manual de sis velocitats o bé amb l’automàtica EDC també de sis relacions i de doble embragatge i Energy dCi 160 dotat de dos turbos i associat exclusivament amb la caixa automàtica EDC de doble embragatge de sis velocitats.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *