1. Home
  2. Cotxes
  3. Renault Kadjar, com un Captur però a escala gran
Renault Kadjar, com un Captur però a escala gran

Renault Kadjar, com un Captur però a escala gran

0
2

Renault llança el Kadjar, el primer crossover del segment C de la marca francesa que serà presentat en el Saló Internacional de l’Automòbil de Ginebra i està previst que es comenci a comercialitzar a principis d’aquest estiu.

Renault Kadjar

El Renault Kadjar es distingeix per un disseny fluid i atlètic i un interior esportiu, amb estil i amb una gran habitabilitat gràcies a la qualitat dels materials, dels acabats i de l’aprofitament de l’espai. Disposa de 30 litres d’espai portaobjectes repartits per l’habitacle i un volum de càrrega màxima del maleter de 472 litres.

 

Disponible en 4×4, amb tres modes d’utilització (Auto, LOCK i 2WD), i en 4×2, amb Extended Grip, que permet al vehicle aguantar-se a la carretera en condicions de conducció difícils, aquest cotxe es mou còmodament per la ciutat gràcies a la seva mida compacta, 4,45 metres de llargada, 1,84 metres d’amplada i 1,60 metres d’altura.

Renault Kadjar2

El Renault Kadjar disposarà de motoritzacions eficients que inclouran el sistema Stop&Start, i oferirà el sistema de connectivitat R-Link 2 i ajudes a la conducció com l’assistència a la frenada d’emergència, l’alerta per canvi involuntari de carril, el reconeixement de la senyalització amb alerta de límit de velocitat i la càmera de marxa enrere.

Comment(2)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *