1. Home
  2. Cotxes
  3. Renault Kadjar, trenca amb la rutina
Renault Kadjar, trenca amb la rutina

Renault Kadjar, trenca amb la rutina

0
0

La firma del rombe ens proposa un nou crossover d’estil urbà però amb un nom que és tota una declaració d’intencions aventureres i una base mecànica de solvència coneguda.

28LifjK3hi5qad2Jg6sJjfXiO4fWtsZNw4BaULd8Rnk,LwMUb5ibJaFtmKcJfYDiVPdah7cp6hLeaiN-8I0XOvo

Text: Sergi Mejías | Fotos: Renault

Has vist l’anunci del nou Renault Kadjar per la tele? Què et diu? Què et suggereix?: Aventura? Aventura exòtica? Trencar amb la teva rutina? Anar més enllà? Amb un eslògan ‘Atreveix-te a viure’ i un nom que neix de la cacofonia ‘kad’ de quad i els vocables francesos ‘agile’ i ‘jaillir’ fent referència a l’esperit d’aventura i agilitat, ja et pots imaginar l’orientació que vol donar Renault a aquest nou membre de la família SUV que s’afegeix al Captur i el Koleos.

RpbLTDUa1UETlukXbhfyxPP3cj7JlW48caNWF1t9EJE

Com més d’un estarà pensant que el Kadjar és el Qashqai de Renault, apuntarem que el Kadjar mesura 4,45 metres de llarg per 1,83 d’ample i 1,60 d’alt. Encara que comparteixi la mateixa distància entre eixos amb el Qashqai, el Kadjar és 8 centímetres més llarg, tres centímetres més ample i un més alt. Respecte de la capacitat del maleter, el Renault també creix i passa dels 472 litres, pels 430 del Qashqai.

 

Com a bon aventurer, el Kadjar amaga gadgets com si fos una navalla suïssa. I ens referim a detalls com un ganxo de remolc retràctil que traurem tirant d’un comandament al maleter. Aquest accessori és opcional.

PRP_DMirZGwLsomMA2nUnrxvl4eue28bQMgYCzTHPJMA l’interior destaca una pantalla tàctil de set polzades del nou sistema R-Link2 mentre que la instrumentació és tota digital i en una pantalla mostra la informació del navegador, dades de l’ordinador  i, a les versions 4×4, el repartiment de parell entre els dos eixos en temps real.

 Pel que fa a motors, Renaut ens proposa un parell de mecàniques dièsel de 1,6 litres i 110 o 131 CV. De gasolina només compta amb un 1,2 litres i 131 CV mentre que el canvi automàtic només està disponible amb el motor dièsel de 110 CV. A l’hora de triar la tracció, qui el vulgui amb tracció total només està disponible amb el dièsel de 131 CV. La resta de versions són manuals i de tracció davantera.

Amb tot, estem davant d’un crossover d’estil urbà que apunta molt bones maneres i compta amb els suficients arguments per rivalitzar amb el seu germà, el súper vendes Qashqai. I és que els preus del Kadjar arrenquen des dels 19.850 euros.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *