1. Home
  2. Actualitat
  3. Renault llança la nova generació del Mégane
Renault llança la nova generació del Mégane

Renault llança la nova generació del Mégane

0
0
El nou Mégane
El nou Mégane

Renault llança la 3a generació de Mégane R.S., amb l’ambició de seguir sent la referència, igual que els seus antecessors, del mercat dels vehicles esportius del segment C.

El nou Mégane R.S. es fabrica a la factoria de Palència. Aquesta planta espanyola, que es troba entre les més punteres del Grup Renault, ha estat responsable de la fabricació de més de 4 milions d’unitats de la gamma Mégane, en les seves diferents carrosseries, des de 1.995.

Segons destaca la marca francesa la gamma Mégane R.S. s’ha caracteritzat sempre per la seva ambiciós look i les seves grans prestacions, batent en diverses ocasions el rècord de tornada en dues rodes motrius en el mític Nordschliefe de Nürburgring. Ha comercialitzat a l’Estat Espanyol més de 2.700 unitats des que va aparèixer en 2.003, incloent dues generacions i diverses sèries limitades com les R26 o les Trophy, entre d’altres.

Nou Mégane R.S., concentra tot el saber fer i la passió de Renault Sport, i ofereix un plaer de pilotatge integral, tant en carretera com en circuit.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *