1. Home
  2. Actualitat
  3. Renault presenta el pick-up Alaskan per als mercats internacionals
Renault presenta el pick-up Alaskan per als mercats internacionals

Renault presenta el pick-up Alaskan per als mercats internacionals

0
0
Foto: Renault
Foto: Renault

Renault ha presentat la seva última creació, un pick-up destinat als mercats internacionals i que es diu Alaskan.

Robust i confortable, segons la marca francesa la seva nova creació ofereix una “experiència de conducció fora del comú”, reforçada per una suspensió del darrere de cinc braços i un sòlid xassís.

La companyia francesa defineix el pick-up com “potent i enginyós” amb capacitats de tot terreny excepcionals i amb un motor Renault 2,3 litres dCi. Assegura que “a més de respondre a les necessitats dels clients professionals”, és “el company perfecte” dels moments d’oci i dels desplaçaments diaris.

Renault es reforça en el mercat pick-up

Després del llançament a Amèrica Llatina del Renault Duster Oroch, amb Alaskan la marca reforça seves ambicions mundials en el mercat dels pick-up. Aquest segment representa més d’un terç de les matriculacions de vehicles comercials al món, és a dir, cinc milions de vendes anuals.

Aquest nou pick-up es fabricarà en tres plantes repartides pel món, una d’elles a Catalunya, en concret a Barcelona. La comercialització de l’Alaskan va arrencar a Amèrica Llatina, els mercats tenen una forta tradició de pick-up i en què Renault és un actor històric. Colòmbia és el primer país de llançament d’aquest vehicle.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *