Renault revela el nou Arkana: un SUV coupé híbrid

L’atlètic i dinàmic SUV Coupé de Renault arriba a el mercat europeu ple de tecnologia, una versió híbrida E-TECH i un nou acabat R.S. Line. presentant un disseny encara més distintiu i dinàmic.

El Nou Renault Arkana, que uneix fluïdesa, elegància i robustesa, qüestiona els codis convencionals de mercat SUV a Europa, a través d’un disseny que abans es reservava a vehicles de marques de gamma alta. Tota una novetat per a un fabricant generalista! Aquesta nova proposta, que complementa la gamma compacta de Renault (Mégane, Kadjar i Scénic), forma part d’un mercat SUV que creix ràpidament a tot el món.

L’interior de Nou Renault Arkana també està dirigit a les famílies, tant per la seva habitabilitat com pel seu volum de càrrega. Dotat amb una de les visualitzacions d’informació més àmplies de la seva categoria gràcies a les seves dues pantalles, el Nou Renault Arkana compta amb un lloc de conducció d’alta tecnologia que proporciona qualitat i confort.

El Nou Renault Arkana està equipat amb una nova proposta híbrida en el seu segment gràcies als motors E-TECH Híbrid 140 CV i els motors 1.3 TCe 140, i 1.3 TCe 160 microhíbrid de 12V. La tecnologia E-TECH Híbrida, integrada ja en Clio, Captur i Mégane, és una innovació de Renault que ha estat objecte de més de 150 patents i es basa en l’experiència de Grup en vehicles 100% elèctrics i en la F1.

Nou Renault Arkana es llançarà a Europa el primer semestre de 2021, inclòs el mercat espanyol.

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Anterior
Nou Toyota GR Yaris

Nou Toyota GR Yaris

El Toyota GR Yaris, el nou esportiu de Toyota, que serà la referència entre els

Posterior
S’inaugura FIRAVO a Figueres

S’inaugura FIRAVO a Figueres

Aquest divendres dia 2 d’octubre s’ha inaugurat la Fira del Vehicle

També et pot interessar
Total
0
Share