Renault revela el nou Arkana: un SUV coupé híbrid

L’atlètic i dinàmic SUV Coupé de Renault arriba a el mercat europeu ple de tecnologia, una versió híbrida E-TECH i un nou acabat R.S. Line. presentant un disseny encara més distintiu i dinàmic.

El Nou Renault Arkana, que uneix fluïdesa, elegància i robustesa, qüestiona els codis convencionals de mercat SUV a Europa, a través d’un disseny que abans es reservava a vehicles de marques de gamma alta. Tota una novetat per a un fabricant generalista! Aquesta nova proposta, que complementa la gamma compacta de Renault (Mégane, Kadjar i Scénic), forma part d’un mercat SUV que creix ràpidament a tot el món.

L’interior de Nou Renault Arkana també està dirigit a les famílies, tant per la seva habitabilitat com pel seu volum de càrrega. Dotat amb una de les visualitzacions d’informació més àmplies de la seva categoria gràcies a les seves dues pantalles, el Nou Renault Arkana compta amb un lloc de conducció d’alta tecnologia que proporciona qualitat i confort.

El Nou Renault Arkana està equipat amb una nova proposta híbrida en el seu segment gràcies als motors E-TECH Híbrid 140 CV i els motors 1.3 TCe 140, i 1.3 TCe 160 microhíbrid de 12V. La tecnologia E-TECH Híbrida, integrada ja en Clio, Captur i Mégane, és una innovació de Renault que ha estat objecte de més de 150 patents i es basa en l’experiència de Grup en vehicles 100% elèctrics i en la F1.

Nou Renault Arkana es llançarà a Europa el primer semestre de 2021, inclòs el mercat espanyol.

 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Nou Toyota GR Yaris

Nou Toyota GR Yaris

El Toyota GR Yaris, el nou esportiu de Toyota, que serà la referència entre els

Posterior
S’inaugura FIRAVO a Figueres

S’inaugura FIRAVO a Figueres

Aquest divendres dia 2 d’octubre s’ha inaugurat la Fira del Vehicle

També et pot interessar
Total
0
Share