1. Home
  2. Presentacions
  3. RENAULT SCÉNIC: La reinvenció del concepte
RENAULT SCÉNIC: La reinvenció del concepte

RENAULT SCÉNIC: La reinvenció del concepte

0
0

Quan el 1996 Renault va crear el monovolum compacte amb la primera generació del Scénic, pocs pensaven que el seu èxit transcendís tant. Vint anys més tard, s’ha demostrat que Renault tenia raó i torna a avançar-se a la resta redefinint el concepte.

Pau Santacana / FOTOS: Renault

El nou Scénic és un monovolum amb un disseny modern i de gran personalitat. Està pensat per oferir el màxim confort pel conductor i els seus ocupants.

El seu espectacular disseny trenca amb els codis tradicionals del monovolum actual i està dotat de proporcions inèdites i inclou grans rodes de 20 polzades i carrosseria bi-to especialment cridanera.

Segueix sent fidel al seu ADN, complint amb escreix les necessitats de les famílies amb una gran modularitat interior. Destaca el sistema One Touch Folding de plegat dels seients de gran facilitat de maneig.

Hereta així mateix prestacions de segments superiors, com la tecnologia Multi-Sense, el sistema multimèdia connectat R-Link 2 amb pantalla de 8,7 polzades o la visualització Head-Up Display en color.

A nivell de seguretat, destaca per estar equipat de sèrie amb Sistema de Frenat Actiu d’Emergència, el AEBS per vianant. Aquest equipament de seguretat es suma a una dotació completa d’ajudes a la conducció.

En l’apartat motriu, aquest Scénic de quarta generació proposa una oferta molt àmplia de propulsors, on destaca la nova dièsel-elèctric a través del Hybrid Assist.

El nou Scénic està també disponible en versió Grand Scénic, amb la mateixa essència del seu germà menor en quant a disseny però amb una capacitat i modularitat encara millors.

Descarrega’t la revista a Apple Store o al Google Play  per llegir l’article interactivament

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *