1. Home
  2. Actualitat
  3. Renault i Seat posen la seva tecnologia al servei de la lluita contra el coronavirus
Renault i Seat posen la seva tecnologia al servei de la lluita contra el coronavirus

Renault i Seat posen la seva tecnologia al servei de la lluita contra el coronavirus

0
0

Tecnologia d'impressió 3D SeatRenault i Seat han posat la seva tecnologia al servei de la lluita contra el coronavirus. Les dues marques han començat a desenvolupar i fabricar respiradors i mascaretes amb tecnologia d’impressió 3D.

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona, ​​Hewlett-Packard, Leitat i Seat han posat a disposició de les autoritats els seus coneixements tecnològics. Han desenvolupat un respirador dissenyat per Leitat, fabricat en una impressora Hewlett-Packard amb material de Seat.

L’automobilística catalana també ha desenvolupat una mascareta per a personal sanitari amb Poliamida 12. Un material molt resistent i fàcil de desinfectar fins i tot en temperatures molt elevades. Són màscares tipus FP2 homologades.

Donacions i material contra el coronavirus

A Renault s’ha posat a disposició de la lluita contra el coronavirus material i impressores 3D. Treballadors i treballadores de la marca francesa ha dissenyat un prototip de mascareta que s’ha posat a disposició de les autoritats sanitàries.

Així mateix, la companyia ha donat 30.000 mascaretes, 1.000 parells de guants, 500 bussos vestit i 100 parells d’ulleres al sistema sanitari de salut.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *