1. Home
  2. Actualitat
  3. Renault torna a la Formula 1
Renault torna a la Formula 1

Renault torna a la Formula 1

0
0

Renault tornarà a la Formula 1 la temporada que ve. El president de la marca francesa, Carlos Gosh ha anunciat la decisió després del treball que ha estat fent amb Lotus per analitzar les condicions de tornada a l’emblemàtica competició del món del motor.

Renault tornarà a la Formula 1 amb tots els ets i uts (Foto: Renault)
Renault tornarà a la Formula 1 amb tots els ets i uts (Foto: Renault)

“Renault tenia dues opcions: tornar al 100% o sortir completament. Després d’una anàlisi detallada, he pres la meva decisió: Renault estarà present en Fórmula 1 l’any que ve”, va afirmar Gosh.  “Les últimes informacions obtingudes de part dels principals actors de la F1 ens permeten projectar-nos amb confiança sobre aquest nou desafiament. La nostra ambició és guanyar, tot i que això ens portarà, lògicament, temps”, va afegir.

Renault tornarà a la Formula 1 a través de la compra del Lotus F1 Team, amb qui la marca francesa treballa des de fa més de 15 anys i amb qui va guanyar els campionats del 2005 i 2006. De fet, els principals contractes entre ambdues marques ja es van signar el passat 3 de desembre.

4 dècades a la Formula 1

La marca porta 4 dècades a la Formula 1 i ha estat un referent en aquesta competició des que el 1977 va innovar presentant el motor Turbo. Ha guanyat 168 carreres i té 12 títols de constructors i 11 de pilots en més de 600 Grans Premis disputats arreu del món.

Fonts de la companyia han afirmat que la Fórmula 1 és un factor d’atracció poderós per a nombrosos clients, i un element de motivació per a tots els col·laboradors. És, indiquen aquestes mateixes fonts, el súmmum de l’esport de l’automòbil i requereix de l’excel·lència tecnològica i operativa. És un mitjà per accelerar el seu desenvolupament, continuar en primera línia de les evolucions tecnològiques d’aquest esport, i prosseguir amb el pont que uneix l’alta tecnologia desenvolupada per a la Fórmula 1 i les tecnologies per als vehicles de sèrie, en particular en el camp de la tecnologia elèctrica i híbrida.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *