1. Home
  2. Cotxes
  3. Renault transforma l’Espace en un Crossover
Renault transforma l’Espace en un Crossover

Renault transforma l’Espace en un Crossover

0
1

Amb 4,85 m. de llarg – en configuració de 5 o7 places – i 1,87 m. d’amplada, el nou Espace és un vehicle generós. La distància entre eixos de 2,88 m. beneficia l’espai interior. Cal destacar que aquest vehicle pesa 250 kg. menys que el model anterior.

Renault Space

La part davantera incorpora la nova identitat de marca mentre que els llums són 100% full-led. Perquè entri millor la llum, el nou Espace incorpora de sèrie un parabrisa panoràmic que inclou un sostre de vidre fix a sobre dels seients davanters. A la part posterior, el nou Renault Espace destaca per uns llums grans.

La consola central “en suspensió” és l’element central de l’habitacle. Amb un estil depurat, reagrupa els comandaments essencials i els posa a l’abast de la mà. El Renault Espace també incorpora un sistema que fa que el conductor visualitzi la velocitat instantània, el mapa del navegador, l’alerta en cas de superar la velocitat màxima establerta i les ajudes a la conducció. L’espai interior compta amb nombrosos sistemes d’emmagatzematge.

Pel que fa a motors, el Renault Espace es podrà escollir entre dos propulsors dièsel i un de gasolina. Els motors dièsel són l’1.6 Energy dCi 160 EDC amb tecnologia Twin Turbo de 160 CV i l’1.6 dCi 130 de 130 CV. El primer anirà associat a una caixa de canvis automàtica de doble embragatge de 6 velocitats mentre que el segon equiparà una transmissió manual de 6 relacions. El motor de gasolina serà l’1.6 TCe 200 EDC de 200 CV equipat amb una transmissió de doble embragatge EDC de 7 velocitats. Totes les motoritzacions del nou Espace inclouran el sistema Stop & Start i el de recuperació d’energia al desaccelerar.

Per últim, el nou Renault Espace comptarà amb una suspensió de duresa variable i el sistema 4Control de quatre rodes directrius

Comment(1)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *