1. Home
  2. Presentacions
  3. RENAULT ZOE R110 Energia extra
RENAULT ZOE R110 Energia extra

RENAULT ZOE R110 Energia extra

0
0

Text: Ramon Ortiz / Fotos: Renault

Del Zoe s’han comercialitzat unes 100.000 unitats arreu del món i, el 2017, les seves vendes van augmentar un 44% respecte a l’exercici anterior. Al mercat espanyol hi circulen més de 2.500 unitats, des del seu llançament el 2013.

Per mantenir i millorar el seu èxit comercial, Renault anuncia el llançament d’un nou motor elèctric -R110-, caracteritzat per oferir més potència i, en conseqüència, millorar el plaer de conducció. Rendeix 80 kW de potència, sense ocupar més espai i sense incrementar el pes.

El Zoe R110 té una capacitat superior d’acceleració per circular per vies ràpides i també millora la possibilitat de recuperar velocitat i, entre la franja de 80 a 120 km / h, millora el registre en al voltant de dos segons. Per tant, es produeix una important millora en el confort de la conducció.

Les noves prestacions no redueixen l’autonomia i aquest automòbil pot recórrer fins a 300 km sense necessitat de recarregar. Tampoc es produeix pèrdua de rendiment en conducció urbana, ja que subministra el par màxim (225 Nm) en una fracció de segon.

Descarrega’t la revista a Apple Store o al Google Play

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *