1. Home
  2. Cotxes
  3. Renegade 2015, el tot terreny petit de Jeep
Renegade 2015, el tot terreny petit de Jeep

Renegade 2015, el tot terreny petit de Jeep

0
1

El nou Renegade 2015 amplia la gamma de Jeep a nivell global i porta oficialment la marca al creixent segment dels tot terrenys petits. El Renegade ofereix unes capacitats tot terreny de referència en la seva categoria i la llibertat i el confort de la conducció a l’aire lliure. També disposa del primer canvi automàtic de nou velocitats del segment per assegurar les millors prestacions en carretera i fora d’ella, motors amb consums eficients, un ampli equipament de seguretat i avançats continguts tecnològics. El resultat: un autèntic Jeep,  l’objectiu del qual és conquerir a una clientela jove.

Jeep Renegade 2015

Basant-se en la tecnologia 4×4 que equipa el nou Cherokee, el Jeep Renegade 2015 ofereix dos avançats sistemes de tracció que asseguren prestacions tot terreny de referència. Ambdós sistemes son capaços de transferir el 100% del parell a una sola roda, assegurant la màxima adherència. El Renegade és el primer SUV petit que compta amb el dispositiu de desconnexió de l’eix posterior i de la unitat de transmissió de potència (PTU)

Permet comptar amb 16 combinacions diferents de motor i canvis (el major número que mai hagi tingut un vehicle Jeep) per satisfer les necessitats específiques dels clients de tot el món.

Comment(1)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *