Home Cotxes Renegade 2015, el tot terreny petit de Jeep
Renegade 2015, el tot terreny petit de Jeep

Renegade 2015, el tot terreny petit de Jeep

0
1

El nou Renegade 2015 amplia la gamma de Jeep a nivell global i porta oficialment la marca al creixent segment dels tot terrenys petits. El Renegade ofereix unes capacitats tot terreny de referència en la seva categoria i la llibertat i el confort de la conducció a l’aire lliure. També disposa del primer canvi automàtic de nou velocitats del segment per assegurar les millors prestacions en carretera i fora d’ella, motors amb consums eficients, un ampli equipament de seguretat i avançats continguts tecnològics. El resultat: un autèntic Jeep,  l’objectiu del qual és conquerir a una clientela jove.

Jeep Renegade 2015

Basant-se en la tecnologia 4×4 que equipa el nou Cherokee, el Jeep Renegade 2015 ofereix dos avançats sistemes de tracció que asseguren prestacions tot terreny de referència. Ambdós sistemes son capaços de transferir el 100% del parell a una sola roda, assegurant la màxima adherència. El Renegade és el primer SUV petit que compta amb el dispositiu de desconnexió de l’eix posterior i de la unitat de transmissió de potència (PTU)

Permet comptar amb 16 combinacions diferents de motor i canvis (el major número que mai hagi tingut un vehicle Jeep) per satisfer les necessitats específiques dels clients de tot el món.