1. Home
  2. Actualitat
  3. Renualt col•labora amb missatgers de la Pau
Renualt col•labora amb missatgers de la Pau

Renualt col•labora amb missatgers de la Pau

0
0

Ernesto Salas, director de La Fundació Renault per a la Mobilitat Sostenible juntament amb el director del Magatzem de Peces de Recanvis i Accessoris de Renault, Fernando Vara, han realitzat la donació de material, com roba, joguines i cistelles de menjar, a l’Associació Missatgers de la Pau. El material entregat anirà destinat als programes socials, de cooperació al desenvolupament, assistència social o d’ajuda humanitària amb què treballa l’Associació.

Donació Renault

El material, que procedeix de l’estoc de diferents campanyes comercials de Renault que ha estat acumulat en el Magatzem de Peces de Recanvis i Accessoris de Renault, tindrà com a finalitat cobrir els diferents programes socials de cooperació al desenvolupament, assistència social o d’ajuda humanitària amb els quals Missatgers de la Pau col·labora directament.

L’Associació  Missatgers de la Pau va ser fundada l’any 1962 pel Pare Ángel García Rodríguez. És una organització no governamental declarada d’utilitat pública i d’àmbit nacional i internacional que ha rebut entre altres guardons el Premi Princep d’Astúries de la Concòrdia.

La Fundació Renault per a la Mobilitat Sostenible s’emmarca dins de la política de Responsabilitat Social del Grup Renault i el seu vector director és la mobilitat sostenible, encara que també està vinculada a l’educació, la cultura, la seguretat vial i la diversitat.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *